Νέο στυλ αστικής μετακίνησης σε δύο τροχούς από τη BMW Motorrad

Μοτο

Με το νέο BMW Motorrad Definition CE 04, το BMW Group παρουσιάζει την έκδοση προ-παραγωγής του BMW Motorrad Concept Link στο #NEXTGen 2020.

Ως ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ του αναλογικού και ψηφιακού κόσμου του χρήστη, το BMW Motorrad Definition CE 04 είναι μέσο μεταφοράς και επικοινωνίας ταυτόχρονα για κατοίκους πόλεων που μετακινούνται καθημερινά προς και από τη δουλειά τους.

Με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, πρωτοποριακή σχεδίαση και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, προτίθεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία scooter.

Το ηλεκτροκίνητο BMW Motorrad Concept Definition CE 04 έχει εξελιχθεί και προσαρμοστεί ώστε να ικανοποιεί τις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη. Σύμφωνα με το μότο “Plugged to life”, συνδυάζει τον αναλογικό με τον ψηφιακό κόσμο του πελάτη.

Σε συνδυασμό με τον αντίστοιχο, έξυπνο εξοπλισμό αναβάτη, δημιουργείται μία ολιστική, πολύ συναισθηματική και πρωτοποριακή εμπειρία μετακίνησης.

Καθαρές γραμμές, πληθωρικές επιφάνειες και ξεχωριστή σχεδίαση συνθέτουν μία μοντέρνα φιλοσοφία αναλογιών. Η εντύπωση αυτή επιτείνεται με τη χρήση δύο χρωμάτων, ενώ κάτω από το τμήμα που είναι βαμμένο σε Mineral White metallic βρίσκεται ο πυρήνας του οχήματος σε ματ μαύρο, που αποτελεί και την τεχνητή καρδιά του.

Εκτείνεται από μπροστά μέχρι πίσω, και, εκτός από τα ελαστικά και τα εμπρός φώτα, ενσωματώνει τη μονάδα κίνησης και τα εξαρτήματα της ανάρτησης.

Το BMW Motorrad Definition CE 04 σκόπιμα αναδεικνύει την τεχνολογία της μοτοσικλέτας ως τμήμα της σχεδίασης. Γι’ αυτό τα πλαϊνά πάνελ δεν καλύπτουν πλήρως το scooter στο πίσω τμήμα. Το αντίθετο, εκτείνονται πάνω από εξαρτήματα του οχήματος σαν μικρά φτερά και αφήνουν να φαίνεται η μονάδα κίνησης, τα νεύρα ψύξης, το μονόμπρατσο ψαλίδι, το γόνατο ελατηρίου και ο οδοντωτός ιμάντας.

Η σχεδίαση των φώτων είναι απέριττη και μοντέρνα. Τα δύο εμπρός φώτα LED σχήματος U υιοθετούν μινιμαλιστική σχεδίαση. Αυτή η καθαρή διάταξη και οι λεπτές καμπύλες τονίζουν τη μοντέρνα και πρωτοποριακή κομψότητα του εμπρός τμήματος. Τα πίσω φανάρια έχουν ενσωματωθεί στα πίσω πλαϊνά με τη μορφή δύο στοιχείων φώτων σχήματος C.

Το BMW Motorrad Definition CE 04 προσφέρει πρακτικές και φιλικές προς τον χρήστη λύσεις σχεδίασης και συνδεσιμότητας. Η BMW Motorrad διακρίνει τεράστιες δυνατότητες στην αλληλεπίδραση μεταξύ οχήματος και εξοπλισμού αναβάτη σε επίπεδο ασφάλειας, άνεσης και συναισθηματικής εμπειρίας. Ο αναβάτης είναι συνδεδεμένος με το περιβάλλον του μέσα από το smartphone του, μέσω του BMW Motorrad Definition CE 04. Η οθόνη των 10,25 ιντσών είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία μέχρι σήμερα και λειτουργεί ως η διεπαφή μεταξύ του ψηφιακού και του αναλογικού κόσμου του χρήστη.

Με το BMW Motorrad Concept Link, η BMW δίνει σήμερα μία γεύση από το μέλλον της αστικής μετακίνησης σε δύο τροχούς με μηδενικούς ρύπους. Το BMW Motorrad Definition CE 04 συνεχίζει τη στρατηγική ηλεκτροκίνησης της BMW Motorrad για αστικές περιοχές και αποτελεί μία χειροπιαστή εικόνα ενός σύγχρονου οχήματος παραγωγής.

Περισσότερες φωτογραφίες: