Χατζηθεοδοσίου: «Ταφόπλακα» ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Επιχειρήσεις

Τους λόγους για τους οποίους ο επιχειρηματικός κόσμος διαφωνεί με το νομοσχέδιο για τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα εξήγησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

«Είμαστε αρνητικοί στον νέο Κώδικα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας «θα αποτελέσει την »ταφόπλακα» των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων».

Επίσης, τόνισε την ανάγκη ταχύτερης απονομής της Δικαιοσύνης, ενώ αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του ΕΕΑ να στηρίξει τον επιχειρηματικό κόσμο και το νοσοκομείο της Καρδίτσας που μετρούν τις πληγές τους μετά τις πρόσφατες πλημμύρες που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας.

«Περίπου 2.500 επιχειρήσεις της Καρδίτσας δεν μπορούν να συνέλθουν. Έχουν υποστεί μερική και ολική καταστροφή», είπε ο Χατζηθεοδοσίου ο οποίος αύριο θα βρίσκεται στην Καρδίτσα μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στη Μαρία Σαμολαδα: