Ματζάρης: Γκετοποιείται η περιοχή του Σιδ. Σταθμού (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Επιχειρήσεις

Την αγωνία του επιχειρηματικού κόσμου που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης μετέφερε ο κ. Διαμαντής Ματζάρης, έμπορος και τεχνικός μηχανημάτων κήπου, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Ο κ. Ματζάρης έκανε λόγο για ραγδαία αλλοίωση της φυσιογνωμίας της περιοχής που γκετοποιείται και παρουσιάζει εικόνα υποβάθμισης, με την ανασφάλεια να κυριαρχεί, καθώς η παραβατικότητα έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια αναγκάζοντας παραδοσιακές επιχειρήσεις να εγκαταλείψουν τον χώρο στον οποίο «έχτισαν» επί σειρά ετών το πελατολόγιό τους.

Ο κ. Διαμαντής Ματζάρης αναφέρεται και στις επικείμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, καθώς θα είναι υποψήφιος για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Και κάλεσε τους εμπόρους να συμμετέχουν στην εκλογική  διαδικασία υπογραμμίζοντας πως στις προτεραιότητές του είναι η διεκδίκηση μέτρων για την αγορά όπως η ενίσχυση της ρευστότητας και η γενναία ρύθμιση των συσσωρευμένων -και λόγω covid- υποχρεώσεων.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Δ. Ματζάρης στη Μαρία Σαμολαδά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δ.Ματζάρης: «Δεν σηκώνει άλλη υποβάθμιση η αγορά της Γιαννιτσών»