Δ. Κούβελας: Οριστικά εκτός πολιτικής ζωής η ΧΑ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Επιχειρήσεις Οικονομία Πολιτική Τεχνολογία

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής και στη σημασία της πρόσφατης δικαστικής απόφασης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Κούβελας μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

«Η Χρυσή Αυγή τίθεται οριστικά εκτός πολιτικής ζωής», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούβελας υπογραμμίζοντας τη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας στην καταδίκη του ναζιστικού μορφώματος ως εγκληματικής οργάνωσης.

Στη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε, επίσης, στα άλματα που κάνει τους τελευταίους μήνες η χώρα στην τεχνολογία. Μίλησε για την πλατφόρμα elevategreece.gov.gr που άνοιξε ήδη από χτες και για τις προοπτικές που δημιουργεί η νέα «πύλη» για τις ελληνικές startups και για την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων.

Τέλος, ο κ. Κούβελας  αναφέρθηκε στη δημιουργία 2.500 σημείων σε όλη τη χώρα για δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω wifi. Και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σε μια δύσκολη περίοδο «η ελληνική νεολαία και επιχειρηματικότητα έχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης», κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για τη Θεσσαλονίκη.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Δ. Κούβελας στη Μαρία Σαμολαδά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Startups: Άνοιξε η πλατφόρμα elevategreece.gov.gr