Νέος διαγωνισμός της Continental για μαθήματα ασφαλούς οδήγησης

Αυτοκίνητο

Νέος διαγωνισμός της Continental για μαθήματα ασφαλούς οδήγησης – NewsAuto.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΥΡΕΤΕ

10 Ιουλίου, 2024 15:45

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό διοργανώνει η ΕΜΑ ΑΕ – Continental Ελαστικά, με τίτλο «Track Driving Days», και με motto #noiazomaste_emeis.

Advertisement

Advertisement

Οι 6 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν μαθήματα ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης, στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης «Driving Academy», στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να ευαισθητοποιήσει, σε θέματα που αφορούν στη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και να μας ενημερώσει για τον  φιλόδοξο αλλά εξίσου ρεαλιστικό στόχο της Continental, να συμβάλλει στη μείωση των θανατηφόρων ατυχημάτων στους δρόμους.

Ο διαγωνισμός «Track Driving Days» τρέχει ήδη μέσα από ανάρτηση στην ιστοσελίδας της Continental στο Facebook και μπορείτε να λάβετε συμμετοχή ΕΔΩ.

Advertisement

Advertisement

Η δήλωση συμμετοχών διαρκεί μέχρι τις 30 Αυγούστου, ενώ οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση, από τις έγκυρες συμμετοχές.  Τα μαθήματα θα γίνουν στις 22 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ένας από τους 6 τυχερούς νικητές θα κερδίσει μια τετράδα καινούργιων ελαστικών, ως extra δώρο που θα προκύψει μετά από quiz οδηγικών γνώσεων, την ημέρα των μαθημάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, με στοιχεία του 2021 και με βάση την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Εθνικό Προφίλ Οδικής Ασφάλειας , η Ελλάδα είναι 6η από τις 27 χώρες της ΕΕ, όσον αφορά στους θανάτους από τροχαία, με 58 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκους.

Advertisement

Τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στο «Driving Academy»,  θα προσφέρουν στους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού οδηγική εμπειρία, μέσα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση αλλά και την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες ή αδυναμίες, σε πρακτικό επίπεδο, αντιμετωπίζοντας πραγματικές δυσκολίες αποφυγής εμποδίων, βιώνοντας καταστάσεις, που στην πραγματικότητα οδηγούν σε σοβαρά ατυχήματα.

Ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί ολοκληρώνουν τα μαθήματα, ως πιο συνετοί οδηγοί, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαία. Από τα μαθήματα δεν θα λείψει και η fun «διάσταση», καθώς μέρος της εμπειρίας περιλαμβάνει συναρπαστικά μαθήματα drifting.

Advertisement

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΕΤΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ