Παύλο Γερουλάνο στηρίζει ο Νίκος Παπανδρέου στην προεδρική κούρσα του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε – μέσω άρθρου του στην «Εφημερίδα των Συντακτων», υπό τον τίτλο «Τι είδους αρχηγό χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ»–  ο ευρωβουλευτής του Κινήματος, Νίκος Παπανδρέου

«Στην παρούσα ιστορική συγκυρία η παράταξη έχει ανάγκη από έναν αρχηγό που θα συνθέσει πολιτικές, θα απελευθερώσει στελέχη, θα έχει διεθνές δίκτυο και ίδια γνώση της πραγματικής οικονομίας.

»Κατά την προσωπική μου άποψη αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος. Αν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αποφασίσουν να του δώσουν την ιστορική αυτή ευκαιρία, πιστεύω ότι μπορεί να την αξιοποιήσει προς όφελος της παράταξης και της κοινωνίας», εκτιμά ο Νίκος Παπανδρέου, για να ακολουθήσει η ευχαριστήρια δήλωση από πλευράς του κ. Γερουλάνου:

«Κάθε λέξη στο άρθρο του Νίκου Παπανδρέου, στην Εφημερίδα των Συντακτών, περιγράφει την ιστορική αποστολή κάθε ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ: Να συγκροτήσει ένα κόμμα πατριωτικό, με απόλυτη συναίσθηση των δυνατοτήτων της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή, με πλήρη εικόνα της πραγματικής οικονομίας και, πρωτίστως, ανοιχτό στην κοινωνία και τις ανάγκες της, ικανό να αλλάξει το παραγωγικό και κοινωνικό μοντέλο της χώρας.

»Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που ενέπνευσε στο παρελθόν και μπορεί να εμπνεύσει ξανά τους πολίτες. Γύρω από το οποίο μπορούν να συσπειρωθούν ξανά όλες εκείνες οι προοδευτικές δυνάμεις που νιώθουν απομονωμένες και αποξενωμένες».

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Παπανδρέου για την στήριξή του στην υποψηφιότητά μου. Και κυρίως, για τους λόγους που μου την προσφέρει. Βαθιά πολιτικοί, βαθιά συγκινητικοί», καταλήγει στη δήλωσή του ο Παύλος Γερουλανος που βρήκε πλέον έναν ισχυρό σύμμαχο στη «μάχη» της διεκδίκησης της ηγεσίας του Κινήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ