Σελίν Ντιόν: Έκρυβε για 17 χρόνια τη μάχη της με το σύνδρομο Stiff-Person – «Το βάρος ήταν πολύ μεγάλο»

LIFESTYLE Μόδα Υγεία

«Το βάρος ήταν πολύ μεγάλο. Το να λέω ψέματα στους ανθρώπους που με έφεραν εκεί που είμαι σήμερα, δεν μπορούσα να το κάνω άλλο» είπε η Σελίν Ντιόν αποκαλύπτοντας ότι πάλευε κρυφά με το σύνδρομο Stiff-Person (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου) για 17 χρόνια, πριν αποφασίσει να το πει στους θαυμαστές της.

Η 56χρονη τραγουδίστρια ανέφερε ότι είχε διαγνωστεί με τη σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή το 2022, αλλά η ίδια αποκάλυψε ότι πάλευε με τη φρικτή πάθηση κρυφά για, σχεδόν, δύο δεκαετίες πριν μιλήσει στον κόσμο γι’ αυτήν. Η Ντιόν περιέγραψε λεπτομερώς τον πόνο που ένιωθε καθώς ήταν αναγκασμένη να μην αποκαλύψει την αλήθεια στους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι ένιωθε σαν να έπρεπε να κρύβεται και να φέρεται σαν «ηρωίδα», ενώ κρυφά συνειδητοποιούσε ότι το σώμα της την εγκατέλειπε. Σε ένα teaser για την επερχόμενη συνέντευξή της στο NBC, η Σελίν Ντιόν εξήγησε ότι όταν άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν βρήκε τον χρόνο να πάει σε γιατρούς και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Θυμήθηκε ότι έδινε τη δική της μάχη με το σύνδρομο Stiff-Person, ενώ ο σύζυγός της, René Angélil, πάλευε με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της απεβίωσε το 2016.

«Δεν ξέραμε τι συνέβαινε [με μένα]», είπε η Καναδή σταρ. «Δεν αφιέρωσα χρόνο… Έπρεπε να είχα σταματήσει, να είχα πάρει τον χρόνο να το καταλάβω. Και σαν να μην έφτανε αυτό, και ο σύζυγός μου πάλευε για τη δική του ζωή» είπε.

Για να καταλήξει: __«Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έπρεπε να κρυφτώ, έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω ηρωίδα. Κρατιόμουν από τα δικά μου όνειρα», τόνισε και πρόσθεσε: «Το ψέμα για μένα ήταν… Το βάρος ήταν πολύ μεγάλο. Το να λέω ψέματα στους ανθρώπους που με έφεραν εκεί που είμαι σήμερα, δεν μπορούσα να το κάνω άλλο».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μουτίδου: Πόσα χρήματα έπαιρνε για κάθε επεισόδιο στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» (Video)

Ναόμι Γουότς – Μπίλι Κράνταπ: Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά!

«Ο Σλούκας junior είναι εδώ» – Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού (Video)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ