«Πόρτα» από ΕΕΘ σε ΕΒΕΘ για συμμετοχή σε εκδήλωση με επιχειρήσεις από τη Βόρεια Μακεδονία

Επιχειρήσεις

εεθ

«Πόρτα» στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) έριξε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) σχετικά με μία πρόκληση του πρώτου στο ΕΕΘ για συμμετοχή σε μία εκδήλωση στο πλαίσιο υποδοχής Επιχειρηματικής Αποστολής 22 επιχειρήσεων από τη Βόρεια Μακεδονία για την πραγματοποίηση Β2Β συναντήσεων με εκπροσώπους των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της απάντησης του Μιχάλη Ζορπίδη προς το ΕΒΕΘ το οποίο αναφέρει: «Σε απάντηση της ενημέρωσης που μας παρείχατε για την εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο υποδοχής στο ΕΒΕΘ Επιχειρηματικής Αποστολής 22 επιχειρήσεων από τη Βόρεια Μακεδονία για την πραγματοποίηση Β2Β συναντήσεων με εκπροσώπους των ελληνικών επιχειρήσεων, σας ενημερώνουμε πως ως Ε.Ε.Θ. δεν συμμετείχαμε, ούτε πρόκειται να συμμετέχουμε σε καμία δράση ή εκδήλωση στην οποία συμμετέχει και η γειτονική χώρα, καθώς διατηρούμε ακόμη το δικαίωμα να πιστεύουμε πως η ονομασία της αποτελεί παραχάραξη της ιστορίας και δεν επιθυμούμε με τη συμμετοχή μας να νομιμοποιήσουμε κάτι το οποίο δεν αποδεχόμαστε. Θέλω να σας θυμίσω πως ως πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης δέχτηκα ιδιαίτερο «πόλεμο» όταν είχα δώσει αρνητική απάντηση στον τότε πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα για συμμετοχή σε επιχειρηματική αποστολή στα Σκόπια. Από τότε έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο, οι αρχές και τα πιστεύω μου δεν έχουν αλλάξει». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Στην κορυφή της Ευρώπης ο Τεντόγλου: Η απονομή του χρυσού (VIDEO-ΦΩΤΟ) Σύμη: Η διαδρομή θανάτου που ακολούθησε ο Μάικλ Μόσλεϊ-Δείτε χάρτη Σάκης Αρναούτογλου: Με συγκινεί βαθιά η εμπιστοσύνη που μου δείξατε

The post «Πόρτα» από ΕΕΘ σε ΕΒΕΘ για συμμετοχή σε εκδήλωση με επιχειρήσεις από τη Βόρεια Μακεδονία appeared first on GRTimes.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ