Τελικός Conference League: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 29/5 – Κλειστά σχολεία και άλσος

Αθλητικά

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επικρατήσουν στην Αθήνα την ημέρα του τελικού του Europa Conference League στις 29 Μαΐου μεταξύ Φιορεντίνα και Ολυμπιακού.

Μια σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύουν στις 29 Μαϊου στην Αθήνα λόγω της διεξαγωγής του τελικού του UEFA Europa Conference League ανακοίνωση η ΕΠΟ. Οι αλλαγές θα αφορούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κυρίως στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ειδικότερα, την ημέρα διεξαγωγής του τελικού, την Τετάρτη 29 Μάϊου θα ισχύουν τα εξής: • Αυστηρές ρυθμίσεις σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου πέριξ του γηπέδου διεξαγωγής του τελικού. Τα μέτρα θα περιλαμβάνουν απαγόρευση στάθμευσης και προσέγγισης του χώρου, με μέριμνα εξαιρέσεων για όσους χρίζουν βοήθειας, τις ευπαθείς ομάδες, τα άτομα με αναπηρία και μόνιμους κατοίκους. • Κλειστή θα παραμείνει η οδός Καππαδοκίας, καθώς και η οδός Πίνδου που παρέχει πρόσβαση από την εθνική οδό στη Λεωφόρο Δεκελείας, μέρος της οποίας θα παραμείνει επίσης κλειστό. • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν και στην δημοτική ενότητα Χαλκηδόνας και στους δήμους Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Γαλατσίου. • Πέραν της περιοχής γύρω από το γήπεδο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν και στην Εθνική οδό (Κηφισός), η οποία στις 29 Μάϊου θα είναι κλειστή από το ύψος της οδού Αχαρνών έως τη Μεταμόρφωση, ενώ κλειστή θα παραμείνει στις 29 Μάϊου και η γέφυρα Βρυούλων. • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στην Αττική Οδό και στα δυο ρεύματα. • Τροχονομικά μέτρα θα ισχύουν σε όλη την Αθήνα στις 29 Μάϊου (κάποια μέτρα θα ισχύσουν και στις 28 Μάϊου). • Γύρω από το γήπεδο θα υπάρχουν ζώνες ελέγχου της κυκλοφορίας, από τις οποίες θα εισέρχονται μόνο διαπιστευμένα οχήματα και άνθρωποι. Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνονται οι ζώνες ελέγχου καθώς και οι δρόμοι που θα παραμείνουν κλειστοί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικός Conference League: Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για την μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Opap Arena Παραιτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

The post Τελικός Conference League: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 29/5 – Κλειστά σχολεία και άλσος appeared first on GRTimes.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ