Πρόταση γάμου επί σκηνής με μουσική υπόκρουση το «Gucci φόρεμα» και τον Πάνο Βλάχο να χορεύει στα πόδια της μέλλουσας νύφης

LIFESTYLE Ελλάδα

Χαμό στα social media έχει φέρει μία πρόταση γάμου που έγινε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Πάνος Βλάχος. Στα πλάνα τα οποία έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο τραγουδιστής και ηθοποιός να βρίσκεται πάνω στην σκηνή μαζί με μία νεαρή κοπέλα, η οποία κάθεται σε μία καρέκλα.

«Είναι σοβαρό;» ρωτά ο Πάνος Βλάχος την κοπέλα, αναφερόμενος στη σχέση της και εκείνη του απαντά δείχνοντας τον σύντροφό της «ρώτα τον!».

Στη συνέχεια ο Πάνος Βλάχος της προτείνει να κάνουν ένα… τεστ για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η σχέση τους και ο ίδιος τραγουδά επί σκηνής το «Gucci Φόρεμα» του Γιώργου Μαζωνάκη, χορεύοντας πάνω της προκλητικά.

Λίγο πριν το τραγούδι φτάσει στο τέλος του, ο Πάνος Βλάχος ζητά να ανάψουν περισσότερα φώτα και έδειξε την άκρη της σκηνής. Εκεί, όπως φαίνεται στο βίντεο που πρόβαλε τη Δευτέρα 12/2 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρίσκεται ο αγαπημένος της νεαρής γυναίκας, ο οποίος είχε γονατίσει στο ένα του πόδι και της ζήτησε να παντρευτούν, με το πλήθος από κάτω να ζητοκραυγάζει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ