Κασσελάκης για Αχιλλέα Μπέο: «Τον έχω χε…νο τελείως»

Πολιτική

Στον Βόλο βρέθηκε την Κυριακή ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία με αφορμή και το Περιφερειακό Συνέδριο του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης, συνοδεύομενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ, όπου συνομίλησε και με πολίτες.

Σε κάποια στιγμή η επίσκεψή του σε καφετέρια της πόλης τον έφερε αντιμέτωπο και με έναν υποστηρικτή, κατά δήλωσή του, του δημάρχου Βόλου, ο οποίος είχε κάνει ομοφοβικά σχόλια για τον κ. Κασσελάκη.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος, τον οποίο κατέγραψαν οι κάμερες:

Ωραίος ο Βόλος;

Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.

Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε;

Κασσελάκης: Χε…κα. Τον έχω χε…νο τελείως. Ποιο χε…νο δεν μπορούσα να τον έχω.

@ellada24gr Κασσελάκης: “Τον έχω χ@@μένο τον Αχιλλέα Μπέο”, είπε σε κατοίκους του Βόλου #ellinikotiktok #greektiktok #foryou #fyp #greeknews #ellada24 #kasselakis #volos #mpeos ♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24

Υπενθυμίζεται ότι, σε δηλώσεις του τον Οκτώβριο, ο Αχιλλέας Μπέος, πανηγυρίζοντας τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, δήλωνε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τι είπε, ότι εγώ λέει δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή, τι θέλεις να πεις, ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουνε; Oτι εμείς οι υπόλοιποι Eλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π….δες; Για να μην τρελαθώ… Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα μου;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει, τότε, να επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ