Καιρός – Καλλιάνος: Έρχεται κακοκαιρία 48 ωρών – Καταιγίδες και βροχές και στην Αττική

Καιρός


Καιρός – Καλλιάνος: Από σήμερα Κυριακή ξεκινάει μια κακοκαιρία που θα έχει διάρκεια 48 ώρες σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος στο Mega.

Τις τελευταίες ημέρες απολαύσαμε ήλιο και καλές θερμοκρασίες. Οι αλκυονίδες ημέρες όμως όπως φαίνεται πλέον αποτελούν παρελθόν για να επανέλθει όπως όλα δείχνουν το χειμωνιάτικο σκηνικό. Μη ξεχνάμε βέβαια πως ακόμη έχουμε Φεβρουάριο.

Δραστική είναι η αλλαγή του καιρικού σκηνικού από τις πρωινές ώρες της Κυριακής με τα σύννεφα να έχουν σκεπάσει ολόκληρη τη χώρα. Βροχές αλλά και καταιγίδες αναμένονται σε πολλά μέρη της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα η δυτική και βόρεια Ελλάδα θα δεχτεί αρχικά τις πρώτες βροχοπτώσεις. Από το μεσημέρι και μετά καταιγίδες θα ξεσπάσουν στα βορειοδυτικά οι οποίες σιγά σιγά θα κάνουν την εμφάνισή τους και στα δυτικά ηπειρωτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στην Αττική τα φαινόμενα θα αρχίσουν πιο αργά περίπου το βράδυ. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, αναμένονται κάποια έντονα ξεσπάσματα για 2 με 3 ώρες και στην Αττική.

Τη Δευτέρα οι καταιγίδες θα ξεσπάσουν σε μεγαλύτερο μέρος της χώρας  επηρεάζοντας και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αλλά και πιο νότια τμήματα όπως την Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες.

Συνολικά τα φαινόμενα υπολογίζεται πως θα κρατήσουν περίπου 48 ώρες με τον καιρό να «γλυκαίνει» ξανά από Τρίτη αφήνοντας μόνο κάποιες νεφώσεις στη χώρα.

Καιρός – Καλλιάνος: Έτσι θα κινηθούν οι καταιγίδες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ