Ζευγάρι στη «Μάγισσα», ζευγάρι και στη ζωή «Τζανής» και «Μεταξία»

LIFESTYLE Media

Έναν μεγάλο και άκρως απαγορευμένο έρωτα ζουν ο Τζανής και η Μεταξία στην σειρά του Ant1 «Η Μάγισσα». Η σχέση τους στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς ήρθε στο φως αφού η απατημένη «Κερασίνα» δεν άντεξε να βλέπει και να ακούει τον σύζυγό της να δηλώνει αιώνια αγάπη στην νύφη του, και αποκάλυψε τον απαγορευμένο έρωτα σε όλους.

Τα λόγια της Κερασίνας έσκασαν σαν… βόμβα με το… αμαρτωλό ζευγάρι να προσπαθεί να τη βγάλει τρελή και ψεύτρα.

Από την άλλη, ο Μάρκος ως καπετάνιος του πύργου των Λασκαραίων ξεκίνησε αμέσως την έρευνα και τις ερωτήσεις για να μάθει τι ακριβώς συνέβη με την σύζυγό του και τον αδερφό του. Βέβαια, δεν χρειάστηκε να κάνει πολλές ερωτήσεις αφού ο Αντρέι πήρε την κατάσταση στα χέρια του και επιβεβαίωσε την σχέση Τζανή και Μεταξίας καθώς στα πρώτα επεισόδια της σειράς τους είχε και εκείνος κατά τη διάρκεια ενός κρυφού ραντεβού τους στο κελάρι.

Ζευγάρι στη «Μάγισσα», ζευγάρι και στη ζωή «Τζανής» και «Μεταξία»

Και ενώ στην «Μάγισσα» ο Τζανής και η Μεταξία ζουν έναν απαγορευμένο έρωτα, στην πραγματική ζωή οι δύο νεαροί ηθοποιοί είναι ερωτευμένοι και δεν χρειάζεται να το κρύβουν.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μηλιώνης που υποδύεται τον «Τζανή» και η ηθοποιός Καλλιόπη Χάσκα που υποδύεται τη «Μεταξία» επιβεβαίωσαν την σχέση τους.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί δέχθηκαν τις ερωτήσεις των θαυμαστών της σειράς και απάντησαν σε όλες. Μια από αυτές αφορούσε τη μεταξύ τους σχέση και επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι. Με μια φωνή, το ερωτευμένο ζευγάρι παραδέχθηκε πως είναι μαζί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ