Όταν τον παίρνουν τηλέφωνο νομίζουν ότι είναι γυναίκα – «Με ρωτάνε αν ο κύριος Γιαννούτσος είναι εκεί, τους λέω “όχι”»

LIFESTYLE Media

Ο Τάκης Γιαννούτσος μίλησε αποκλειστικά στο «Happy Day» για τη σχέση με τον συνεργάτη του, Θοδωρή Βαμβακούση, αλλά και για την εκπομπή τους στην ΕΡΤ που διεκόπη, για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με το τραγούδι της Κύπρου και του Andrew Lamprou στην «Eurovision», για τον ψυχαναγκασμό του, αλλά και για το πώς τον αντιμετωπίζουν όσοι τον καλούν.

Nα υπενθυμίσουμε ότι ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν στην ελληνική επιτροπή που βαθμολόγησε πολύ χαμηλά το κυπριακό τραγούδι, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στην περσινή διοργάνωση της Eurovision.

«Είμαι 27 χρόνια σερί πρωινό με τον Θοδωρή, τον κουμπάρο μου. Οι εκπομπές στην ΕΡΤ σταμάτησαν λόγω εκλογών και η δική μας έχει μείνει μέσα σε μία αδράνεια. Δεν έχει ειπωθεί αν θα κάνουμε κάτι. Γενικά κάτι θα κάνουμε ή με την ΕΡΤ ή με άλλο κανάλι… Συζητάμε» ανέφερε για το «Αυτός και ο άλλος».

«Ακούσαμε τα τραγούδια και μας είχε ζητηθεί να βαθμολογήσουμε με βάση αυτό που ακούσαμε. Σε κάποια βάλαμε 5, σε κάποιους μηδέν. Δεν μας άρεσε εκείνο το τραγούδι (σ.σ. του Άντριου Λάμπρου) και τρελάθηκε ο κόσμος, γιατί δεν πήρε 10 από την επιτροπή η Κύπρος. Αν μας είχαν πει από την αρχή “Παιδιά, εσάς επέλεξε η EBU να είστε η επιτροπή που θα ψηφίσετε, αλλά στην Κύπρο θα βάλετε 10”, εγώ θα τους έλεγα δεν πάω. Θες εμένα για την κρίση μου, αλλιώς βάλε εσύ βαθμό. Και βέβαια δέχτηκα αρνητικά μηνύματα, πολύ αρνητικά: “ψόφους” και τέτοια» ανέφερε για τη Eurovision.

«Με περνάνε συνέχεια για γυναίκα στο τηλέφωνο, ειδικά όταν παίρνουν εταιρείες για έρευνες» είπε με χιούμορ και πρόσθεσε: «Με ρωτάνε αν ο κύριος Γιαννούτσος είναι εκεί, τους λέω “όχι”».

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε επίσης ότι έχει ψυχαναγκασμό με το να είναι όλα του τα πράγματα στο γραφείο και στο σπίτι του στοιχισμένα. «Τα πιρούνια μου είναι σαν να κάνουν παρέλαση, έτσι έχει πει μια φίλη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ