Αγρίνιο: Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Όμιλο Inner Wheel στην πλατεία Δημοκρατίας (εικόνες)

Αιτωλοακαρνανία
Αγρίνιο: Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Όμιλο Inner Wheel στην πλατεία Δημοκρατίας (εικόνες)


Ο όμιλος Inner Wheel Αγρινίου διοργάνωσε για πολλοστή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης στο περίπτερο που έχει στηθεί από τον Δήμο Αγρινίου για το σκοπό αυτό στην πλατεία Δημοκρατίας.

Το Inner Wheel είναι παγκόσμιος οργανισμός που ασχολείται με φιλανθρωπικό και κοινωφελές έργο. Δραστηριοποιείται στο Αγρίνιο από το 2002, ενώ τα προϊόντα που διαθέτει στο bazaar, όπως χειροποίητα γλυκά αλλά και πλεκτά, έχουν δημιουργηθεί από τις γυναίκες – μέλη του Ομίλου.

Το bazaar καθημερινά ξεκινά την λειτουργία τους στις 10.00 το πρωί και παραμένει συνεχώς σε λειτουργία μέχρι και αργά το απόγευμα. Θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα της Κυριακής, ενώ αύριο Σάββατο που είναι η ημέρα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία, θα λειτουργεί από το πρωί έως και τις 21.30.

Οι γυναίκες – μέλη του Inner Wheel Αγρινίου στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό τους bazaar σας προσφέροντας ιδέες για τα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα δώρα στους αγαπημένους σας, καθώς και χειροποίητα γλυκά, κατασκευές και συνθέσεις.

Τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ειδικού Δημοτικού σχολείου “Μαρία Δημάδη”.

Στο Μεσολόγγι το ένα από τα δυο «πεντάρια» του Τζόκερ – Ραντεβού με την τύχη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ