Επιστρέφει το 2024 η κορυφαία commuter Honda CB125F

Αυτοκίνητο
Επιστρέφει το 2024 η κορυφαία commuter Honda CB125F | NewsAuto.gr


Newsmoto

  • newsmototeam


Η Honda αναβάθμισε για το 2024 την απόλυτη μοτοσικλέτα πόλης CB125F.

Η Honda CB125F ήταν και εξακολουθεί να είναι η απόλυτη μοτοσικλέτα αστικής μετακίνησης. Το άθραυστο και αειθαλές μοντέλο συνδυάζει την φιλικότητα της πρώτης μοτοσικλέτας, την αξιοπιστία και αντοχή της Honda και την οικονομία σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και σήμερα κανένας δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει ή έστω να πλησιάσει.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 2022 η CB125F ήταν η δεύτερη δημοφιλέστερη μοτοσικλέτα της Ευρώπης με περισσότερες από 7.000 μονάδες να έχουν πουληθεί. Για το 2024 η Honda αποφάσισε να φρεσκάρει χρωματικά το δημοφιλές CB125F δίνοντάς του μια ακόμα ώθηση στην ελληνική αγορά. Τα δύο χρώματα που προστέθηκαν για την επόμενη χρονιά είναι το Imperial Red Metallic (κόκκινο μεταλλικό) και Matt Marvel Blue Metallic (μπλε μεταλλικό).

Εκτός από τους χρωματισμούς η Honda έχει αλλάξει και κάποιες λεπτομέρειες στη μοτοσικλέτα όπως μια πιο κοντή εξάτμιση, έναν μακρύτερο χρωμιωμένο προστατευτικό και επανασχεδιασμένη αλουμινένια λαβή συνεπιβάτη. Θυμίζουμε ότι ο κινητήρας της CB125F είναι αερόψυκτος, μονοκύλινδρος 124 κ.εκ. με απόδοση 11 ίππους και 10,9 Nm ροπής, σε μόλις 117 κιλά βάρους της μοτοσικλέτας.

Εκτός από την CB125F η Honda φέρνει και έναν νέο χρωματισμό στο Dax 125. Πρόκειται για τον Pearl Glittering Blue (μπλε) χρωματισμό ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τη συνάντηση Wheels & Waves στην οποία φέτος κυριάρχησαν τα mini bikes της Honda.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda NX500: Χαλίφης στη θέση του χαλίφη (+video)
Αποστολή newsmoto: Η πριγκίπισσα επιστρέφει (+video)
Αποστολή newsmoto: Εκπληκτική η νέα Honda Hornet 1000

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ