Κέρδη έως και 10.000 ευρώ κάθε μήνα, για 10 χρόνια

Ελλάδα

Το ΛΟΤΤΟ ανανεώθηκε ριζικά προσφέροντας μια νέα εμπειρία διασκέδασης, με κέρδη που φτάνουν μέχρι και τις 10.000 ευρώ τον μήνα, για 10 χρόνια για τον νικητή της 1ης κατηγορίας.

Παράλληλα, οι παίκτες διεκδικούν το έπαθλο της δεύτερης κατηγορίας που ανέρχεται σε 1.000 ευρώ τον μήνα για έναν χρόνο.

Ήδη έχουν βρεθεί 14 διαδικτυακές επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού. Μάλιστα, στην κλήρωση ΛΟΤΤΟ του περασμένου Σαββάτου ένας τυχερός online παίκτης είχε 3 επιτυχίες σε ένα δελτίο.

ΛΟΤΤΟ online στο opaponline.gr

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο, μπορούν να καταθέτουν το δελτίο ΛΟΤΤΟ εύκολα και γρήγορα, με μερικά κλικ, και μέσω του διαδικτύου, μπαίνοντας στο opaponline.gr ή κατεβάζοντας το Opaponline App, εντελώς δωρεάν από τα Google Play, App Store και Huawei AppGallery.

Όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ διαθέσιμα στο opaponline.gr

Στο opaponline.gr, εκτός από ΛΟΤΤΟ, μπορείς να παίξεις όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, SUPER 3 και ΠΡΟΤΟ), αλλά και να παρακολουθείς live όλες τις κληρώσεις.  Τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή, μπορείς να πραγματοποιείς εύκολες καταθέσεις με ασφάλεια συναλλαγών, ενώ μπορείς να βρεις και το ιστορικό των αποτελεσμάτων.

Μάλιστα, στο opaponline.gr καταθέτεις το δελτίο σου για όλα τα παιχνίδια αριθμών (ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΚΙΝΟ, SUPER 3 και ΠΡΟΤΟ) με αποκλειστικές online προσφορές, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ