O Ανδρέας Γεωργίου έδωσε απανωτά spoilers για την Γη της Ελιάς, την είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου και το Famagusta

LIFESTYLE Media

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν ο Αντρέας Γεωργίου και μίλησε για τη Γη της Ελιάς, έδωσε spoilers, αναφέρθηκε στην είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου, αλλά και στο σίριαλ Famagusta.

«Η Ιουλία μένει έγκυος, κρατάει το παιδί. Σε αυτήν την σχέση μου αρέσει ότι τους θέλεις μαζί αυτούς τους δύο ανθρώπους (σ.σ. τον Στάθη και την Ιουλία), όμως υπάρχουν πρακτικά θέματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Στάθης είναι Μανιάτης, δεν μπορεί να δεχτεί ότι… είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι και δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυτόν τον κόσμο, όμως θα δούμε ότι η μοίρα τούς θέλει μαζί. Έρχεται και το παιδάκι και όλο δένει το γλυκό, δηλαδή δε θα μπορούν να μην είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι» συμπλήρωσε.

Με αφορμή τα τεκταινόμενα στη «Γη της Ελιάς», ο σκηνοθέτης σχολίασε: «Πολλές φορές αισθάνομαι ότι ταυτίζομαι με την Πηνελόπη, το γαϊδούρι του Λυκούργου, δηλαδή είμαι εκεί, ακούω πολλά προβλήματα κάθε μέρα και μασάω το κουτόχορτο» και πρόσθεσε:

«Έχω κάνει training με τον εαυτό μου και καθημερινά, όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, θέλω να απέχω από αυτό, δηλαδή σκέφτομαι πάντα ότι υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και λύση, πάμε παρακάτω, δεν αφήνω να με επηρεάζει τίποτα».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Για την επικείμενη είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου στη σειρά, τόνισε: «Πάντα συζητάμε και με τη Βάνα και με τον Κούλλη όταν είναι να μπει ένα guest που έχει και διάρκεια, γιατί είναι μεγάλο το γκεστ που θα κάνει ο Απόστολος, και ψάχναμε αυτόν τον άντρα που θα υποδυθεί τον σύντροφο της Αθηνάς (σ.σ. Άντζελα Γκερέκου) και επειδή είδαμε την Αθηνά να είναι με έναν πιο νέο σε ηλικία, την είδαμε να είναι και με έναν πιο μεγάλο, ψάχναμε το perfect match, και οπτικά, και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον άλλον από τον Απόστολο. Εδώ θα τον δούμε βέβαια σε κάτι διαφορετικό, έχουμε συζητήσει πολλά, και τώρα που στήνουμε τον χαρακτήρα με τον ίδιο, δε θα είναι αυτό που περιμένετε. Έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, καινούργιο» αποκάλυψε και σημείωσε: «Η Αρετή λίγο παίρνει σβάρνα την Αρεόπολη όλη, μπουκάρει στο καφενείο, στην ταβέρνα, τους λέει ότι Στάθης έχει παιδί με την Ιουλία και πάει και στο σπίτι του Ισίδωρου και το λέει, οπότε μαθαίνει ο Ισίδωρος για το παιδί αυτό και την Ιουλία από την Αρετή».

Για το Famagusta, είπε: «Δεν ξέρω αν είναι η αισθητική ή αν είναι… από μια δουλειά παίρνεις κάποια μαθήματα γιατί πάντα γίνονται λάθη και προσωπικά φροντίζω να τα διορθώνω πάντα στην επόμενη δουλειά. Αυτό σημαίνει εξέλιξη… Είναι 24 επεισόδια που θα ξεκινήσουν το δεύτερο μισό της σεζόν. Είναι μια σειρά που είναι πολύ φροντισμένη και από άποψη περιεχομένου, γιατί είναι μια σειρά που αφορά την Κύπρο και την κατάσταση με την εισβολή της Τουρκίας το 1974. Δε θα εστιάσουμε σε πολιτικά θέματα, κυρίως στον ανθρώπινο πόνο και όλο τον απόηχο που είχε ο πόλεμος αυτός στην Κύπρο…

Θα δούμε πάρα πολύ δυνατές στιγμές, θα δούμε αφηγήσεις ανθρώπων γιατί θα έχω ηθοποιούς που θα υποδυθούν γνωστούς ανθρώπους που έχουν περάσει πολλά κατά την περίοδο του ’74, θα δούμε σκηνές του ’74 που είναι δυνατές. Πολλές φορές φύγαμε από το γύρισμα πολύ χάλια ψυχολογικά. Αυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση, είναι οι βοηθητικοί ηθοποιοί που έρχονται στα γυρίσματα. Έχουμε κάνει γύρισμα με 250 άτομα και ήταν λες και ζούσα αυτήν την στιγμή. Οι Κύπριοι το έχουμε πολύ μέσα στο DNA μας αυτό το θέμα και μου έκανε τρομερή εντύπωση πώς το βίωσαν στα γυρίσματα οι άνθρωποι… Εγώ μπορεί να μην το έζησα αλλά έχουμε στα αυτιά μας όλοι διηγήσεις των δικών μας ανθρώπων που ήταν λίγα χρόνια πριν. Είναι μια σειρά που αγαπώ πάρα πολύ μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να πω κάποιες ιστορίες».

Την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει και το πρώτο τρέιλερ της σειράς στον αέρα του MEGA.

Για την προσωπική του ζωή και πώς αντιμετωπίζει την έκθεσή της λόγω της αναγνωρισιμότητας ανέφερε:

«Ποτέ δεν έχω πάει σε κάποια εκπομπή και έχω πει μην με ρωτήσετε γι’ αυτό. Το θέμα είναι αν δεν θέλω να απαντήσω, δεν θα απαντήσω. Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή δεν θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτήν την περίοδο. Οπότε μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό και μέχρι εκεί».

Ακόμα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα ξεκινήματα της καριέρας του:

«Υπήρχαν άνθρωποι που έβλεπα στα μάτια τους ότι δεν με πίστευαν στην αρχή… Όμως δεν πείσμωσα αν αποδείξω τίποτα, το καταλαβαίνω. Όταν ξεκίνησα ήμουν ένας πιτσιρικάς και μπορεί να έκανα και δύο τρεις…ανοησίες. Αυτό ήταν ένα κίνητρο που είπα εγώ θα τα καταφέρω αλλά όχι με κακία. Αντιθέτως χαίρομαι που δουλεύω με ανθρώπους που με αμφισβήτησαν στο παρελθόν. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να λένε “εντάξει ο Γεωργίου καθημερινό κάνει..”, ναι, καθημερινό κάνω. Δεν ασχολούμαι με ταμπέλες. Μου αρέσει που έχω επαφή με τον κόσμο και την αναγνωρισιμότητα, αυτό ήθελα πιτσιρικάς όταν άρχισα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ