Μοιράζουν κουφέτα σε θεατρική παράσταση για τον γάμο του Κασσελάκη με τον Τάιλερ – «Είναι φτηνιάρικο, λαϊκίστικο»

LIFESTYLE Διασκέδαση

Στην παράσταση η οποία παίζεται στο θέατρο «Αυλαία» πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μόρτζος και η Γιούλη Ζήκου και το κεντρικό της θέμα είναι ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Τετάρτης (01/10), στην συγκεκριμένη παράσταση «τρολάρουν τον γάμο και μάλιστα μοιράζουν και… κουφέτα στο τέλος!».

«Έχω ακούσει περίεργα σχόλια γι’ αυτήν την παράσταση» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αναρωτήθηκε αν η συγκεκριμένη παράσταση είναι επιθεώρηση.

«Όχι δεν είναι επιθεώρηση. Είναι ένα έργο που έχει γραφτεί, ανέβηκε στο θέατρο Αυλαία και εμείς αποκλειστικά σας δείχνουμε κάποια πλάνα» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης και στην συνέχεια σχολίασε πως η συγκεκριμένη σκηνή τον βρίσκει αντίθετο και πως όλο αυτό είναι «κακόγουστο».

«Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αν δεν δω την παράσταση» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου παρατηρώντας πως στο απόσπασμα που είδε ο κόσμος γελούσε από κάτω.

«Και στον Μπέο, χειροκροτούσαν» επεσήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Μην βάζουμε κριτήριο τα 50 – 80 άτομα που ήταν εκεί. Το θέμα είναι άλλο… Ο Γιάννης Μόρτζος προέρχεται από τον Κάρολο Κουν και μάλιστα ήταν από τα πρωτοπαλίκαρά του. Ήταν μαζί με 3-4 άλλους ηθοποιούς η επόμενη γενιά. Η ενασχόλησή του με την πολιτική, έμπλεξε με το ΠΑΣΟΚ, εκφράστηκε… τον έκαναν και χάθηκε από τα πράγματα. Για μένα στενοχωριέμαι να βλέπω τον άνθρωπο που τον έχω δει στους Όρνιθες του Αριστοφάνη του Κάρολου Κουν, του Μάνου Χατζιδάκι και όλων των άλλων συντελεστών να παίζει αυτό το πράγμα, το οποίο είναι φτηνιάρικο, λαϊκίστικο και του εύκολου γέλιου. Ούτε καν Δελφινάριο, εκεί τουλάχιστον υπάρχει η ταλαντούχα γραφή. Είναι το τίποτα, είναι ανεπίτρεπτο. Ο Χατζημάρκος και ο Λαζάνης, που ήταν τα πρωτοπαλίκαρα και που σήμερα δεν ζουν, θα ανατριχιάζουν να βλέπουν το παιδί τους, τον Μόρτζο, να κάνει τέτοια πράγματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ