«Αγνώριστη και περίεργη» χαρακτηρίζουν την Τζένιφερ Άνιστον οι τηλεθεατές του «The Morning Show» – Τι έκανε στο πρόσωπό της

LIFESTYLE Διασκέδαση

Αναμφισβήτητα, η Τζένιφερ Άνιστον είναι μια πολύ όμορφη γυναικά. Όμως, ορισμένοι τηλεθεατές της σειράς «The Morning Show» παραπονέθηκαν στο X ότι είναι δύσκολο να παρακολουθήσουν την πρωταγωνίστρια Τζένιφερ Άνιστον, εξαιτίας των αισθητικών επεμβάσεων που νομίζουν ότι έχει κάνει στο πρόσωπό της.

«Παρακολουθώ τη νέα σεζόν του “The Morning Show” και δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρόσωπο της Τζένιφερ Άνιστον! Τι έκανε; … έγινε σχεδόν αγνώριστη και περίεργη», έγραψε η @TheSiouxzy. «Μοιάζει με φρικιό, δεν μπορώ να την βλέπω πια και κάποτε αγαπούσα την Τζένιφερ Άνιστον. Το να κάνεις “κάτι” από το να χαλάς το πρόσωπό σου δεν είναι το ίδιο πράγμα», είπε ο @terrybythebay.

Ένας ειδικός συμφώνησε με τους χρήστες, λέγοντας στο nypost.com ότι η 54χρονη Άνιστον μοιάζει σαν να έχει μπει κάτω από το νυστέρι γιατρού. «Σίγουρα έχει κάνει χειρουργική επέμβαση», δήλωσε ο διάσημος πλαστικός χειρουργός Dr. Sam Rizk. «Βελτίωσε τα μάγουλα, τα ζυγωματικά και το λαιμό της. Και τα μάτια της φαίνονται ανανεωμένα, και αυτό είναι κάτι περισσότερο από Botox».

Πιστεύει ότι η Άνιστον έκανε «λίφτινγκ προσώπου – το οποίο ανυψώνει περισσότερο τον ιστό γύρω από το σαγόνι και τα μάγουλα και βλεφαροπλαστική», χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του περιττού δέρματος γύρω από το βλέφαρο.

«Πολλοί ασθενείς στις αρχές των 50 αναζητούν αυτές τις χειρουργικές επεμβάσεις για να επιτύχουν ένα πιο σφιχτό σαγόνι», εξήγησε. «Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα σχετικά με τη γήρανση είναι όταν αρχίζουμε να το παρατηρούμε γύρω από τη γραμμή του σαγονιού και αρχίζουμε να αποκτούμε χαλαρό λαιμό».

Ωστόσο, η Άνιστον έχει ταχθεί κατά της αισθητικής χειρουργικής στο παρελθόν. «Υπάρχει … αυτή η πίεση στο Χόλιγουντ να είσαι “αιώνιος”. Νομίζω ότι αυτό στο οποίο έχω γίνει μάρτυρας, είναι να βλέπω γυναίκες να προσπαθούν να παραμείνουν αγέραστες… Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω από τα λάθη τους γιατί δεν κάνω ενέσεις στο πρόσωπό μου», δήλωσε η Άνιστον το 2015.

Το 2007, η πρωταγωνίστρια των «Friends» παραδέχτηκε ότι έκανε πλαστική στη μύτη της. «Έκανα διόρθωση διαφράγματος – το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Κοιμήθηκα σαν μωρό για πρώτη φορά μετά από χρόνια», δήλωσε τότε η Άνιστον. «Όσον αφορά όλες τις άλλες φήμες, όσο βαρετό και αν ακούγεται, εξακολουθούν όλα να είναι δικά μου. Όλα».

Τζένιφερ Άνιστον

Επιπλέον, η Άνιστον δήλωσε ότι είναι αντίθετη με το να πειράξει άλλα μέρη του προσώπου της και ότι η «καρδιά της ραγίζει» για τις διασημότητες που πήραν την απόφαση να το κάνουν. «Σκέφτομαι, “Θεέ μου, αν ήξερες πόσο μεγαλύτερη φαίνεσαι”. Προσπαθούν να σταματήσουν το ρολόι και το μόνο που μπορείς να δεις είναι ένα ανασφαλές άτομο που δεν αφήνει τον εαυτό του απλά να γεράσει», παραπονέθηκε.

Τώρα, ο κόσμος στο X κατακεραυνώνει την Άνιστον για την ίδια συμπεριφορά. «Δεν έχω ιδέα τι έκανε στον εαυτό της, αλλά αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν ότι θα είναι νέοι για πάντα;», δήλωσε ο @PatMFF. «Απλά θέλω η Τζένιφερ Άνιστον να ξέρει ότι είναι όμορφη και δεν χρειάζεται να βελτιώνει το πρόσωπό της με τον τρόπο που το έκανε», έγραψε η @KayIzz01.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ