Ανέβηκε ξανά στην σκηνή η Μαντόνα μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της – «Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα»

LIFESTYLE Διασκέδαση

Μετά την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της η Μαντόνα, ανέβηκε ξανά στην σκηνή στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Celebration. Η Μαντόνα το βράδυ του Σαββάτου (14/10) ανέβηκε στη σκηνή της «O2 Arena» και χάρισε στους θαυμαστές ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ωρών.

Η Μαντόνα αναφέρθηκε και στην σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε. «Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Πέρασα πέντε μέρες από τη ζωή μού ή τον “θάνατό” μου και δεν ήξερα πραγματικά πού βρισκόμουν. Τα παιδιά μου ήταν εκεί. Με σώζουν κάθε φορά», δήλωσε από τη σκηνή της O2 Arena η Μαντόνα όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Τέλος, η Μαντόνα έστειλε το δικό της μήνυμα και για τον πόλεμο στο Ισραήλ, ενώ έκανε και ένα μίνι αφιέρωμα στη μνήμη του Michael Jackson.

«Μου ραγίζει η καρδιά βλέποντας τι συμβαίνει στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Μου ραγίζει η καρδιά να βλέπω παιδιά να υποφέρουν, έφηβους να υποφέρουν, ηλικιωμένους να υποφέρουν. Όλα αυτά είναι αποκαρδιωτικά», σημείωσε η pop star.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ