Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το βίντεο με τα μαχαίρια: «Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί ή να καλεί την αστυνομία»

LIFESTYLE

Έλεγχο στο σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς πραγματοποίησαν οι αρχές στην κομητεία Βεντούρα στην Καλιφόρνια, αφού οι θαυμαστές της εξέφρασαν την ανησυχία τους για το βίντεο που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την έδειχνε να χορεύει με μαχαίρια, όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της σταρ στο NBC News. Η Σπίαρς είναι «μια χαρά», πρόσθεσε η πηγή. «Αυτό είναι υπερβολικό. Ήταν μία κίνηση ελευθερίας, όπως συνεχίζει να κάνει».

Αυτό επιβεβαίωσε και η δημοφιλής τραγουδίστρια σε νέα της ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Ξέρω ότι τους τρόμαξα όλους με την τελευταία ανάρτηση, αλλά αυτά είναι ψεύτικα μαχαίρια που νοίκιασε η ομάδα μου από ένα κατάστημα στο Λος Άντζελες.

Δεν είναι αληθινά μαχαίρια. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί ή να καλεί την αστυνομία. Προσπαθώ να μιμηθώ μια από τις αγαπημένες μου ερμηνεύτριες, την Shakira… από μια παράσταση την οποία εμπνεύστηκα. Στην υγειά των κακών κοριτσιών που δεν φοβόμαστε να ξεπεράσουμε τα όρια και να πάρουμε ρίσκα».

Σύμφωνα με το People, στις 24 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας με τίτλο «The Woman in Me» από τον Gallery Books.

Αυτό είναι το βίντεο με τα μαχαίρια που προκάλεσε ανησυχία:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ