Η αναστολή του «The Drew Barrymore Show» αποφασίστηκε από την ηθοποιό μετά τις αντιδράσεις για «υπονόμευση της απεργίας»

LIFESTYLE

Να μην συνεχίσει το «The Drew Barrymore Show» αποφάσισε η Ντρου Μπάριμορ, αφού προηγουμένως προκάλεσε αντιδράσεις για την έναρξη παραγωγής της εκπομπής της. Αυτή την περίοδο, τα Σωματεία Σεναριογράφων και Ηθοποιών WGA και SAG-AFTRA βρίσκονται εν μέσω απεργιών, καθώς διεκδικούν καλύτερους μισθούς.

Χθες η ηθοποιός και οικοδέσποινα του «The Drew Barrymore Show» κοινοποίησε μήνυμα μέσω Instagram για να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που διατυπώνονται για τo talk show της από τότε που ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα. «Πραγματικά προσπαθήσαμε να βρούμε την πορεία μας προς τα εμπρός» ανέφερε.

Ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε ότι η απόφαση ελήφθη για να προσλάβει μέλη του συνεργείου της εκπομπής της που ήταν άνεργα από τότε που ξεκίνησε η απεργία του WGA τον Μάιο, τελικά προχώρησε χωρίς Σεναριογράφους – μέλη του Σωματείου. Η κίνησή της επικρίθηκε ως υπονόμευση της απεργίας. Μάλιστα, μέλη του Σωματείου προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στούντιο της εκπομπής της, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Άκουσα τους πάντες και παίρνω την απόφαση να αναστείλω την πρεμιέρα της σειράς, μέχρι να λήξει η απεργία» έγραψε η Μπάριμορ. «Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη βαθύτατη συγγνώμη μου σε όποιον πλήγωσα και, φυσικά, στην απίστευτη ομάδα μας που εργάζεται στο σόου και το έκανε αυτό που είναι σήμερα» συνέχισε.

«Πραγματικά ελπίζω σε μια λύση για ολόκληρο τον κλάδο πολύ σύντομα» τόνισε η ηθοποιός.

Η ανάρτηση της ηθοποιού:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ