Από σουγιάδες μέχρι… ναρκωτικά κατάσχεσε η ΕΛ.ΑΣ πριν την έναρξη ποδοσφαιρικών αγώνων σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Αθλητικά

Συνολικά συνελήφθησαν 9 άτομα για κατά περίπτωση βία κατά υπαλλήλων και για παραβάσεις των νομοθεσιών περί αθλητισμού, όπλων και ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν βεγγαλικά, καπνογόνα, αναδιπλούμενοι σουγιάδες και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρων σε Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής καθώς και Τούμπα Θεσσαλονίκης, χθες, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την πρόληψη της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα.

Ειδικότερα, στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθησαν έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για βία κατά υπαλλήλων και παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και περί όπλων.

Συγκεκριμένα, τα ανωτέρω άτομα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου και στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 6 βεγγαλικά χειρός, 4 καπνογόνα και 2 αναδιπλούμενοι σουγιάδες. Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες κατά τη διάρκεια του ελέγχου απώθησε τους αστυνομικούς και πραγματοποιώντας λακτίσματα σε βάρος τους, προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα, για κατά περίπτωση παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αθλητισμού, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναυτικοί πυρσοί, ναρκωτικά δισκία καθώς και ποσότητα κάνναβης.

Η ΕΛ.ΑΣ., υλοποιώντας πολυεπίπεδα το σχεδιασμό της για την αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους, με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς, τόσο σε αγωνιστικούς χώρους κατά τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων, όσο και μακριά από αυτούς.

Δείτε ΕΔΩ τι κατάσχεσαν οι Αστυνομικές Αρχές σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ιράν: Η Τεχεράνη ελπίζει η ανταλλαγή κρατουμένων με τις ΗΠΑ να πραγματοποιηθεί σήμερα

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα σε τρεις Δήμους των Σερρών

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κομοτηνή: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για τους καπνούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ