Τα ζώδια της ημέρας (09/09)

Ζώδια

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Το οικογενειακό σας περιβάλλον όμως δείχνει πιο άκαμπτο στις προθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο, και είναι πιθανόν να ζήσετε κάποιες πρωτόγνωρες εμπειρίες. Μία σχέση σας θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο προτού γίνει ιδανική για τα γούστα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια θαυμάσια μέρα για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να κάνετε μια εκδρομή με τους φίλους σας. Μην αγνοήσετε τυχόν μικροπροβλήματα με τον σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φανείτε πιο ψύχραιμοι με τον σύντροφό σας, και μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από παρορμήσεις στην ερωτική σας ζωή. Μια εκδρομή θα ήταν τώρα ιδανική.

ΛΕΩΝ

Μια κοντινή εκδρομή θα σας χαλάρωνε, κυρίως αν την συνδυάζατε και με κάποιες ερωτικές σας αναζητήσεις. Προσπαθήστε να προβάλετε τις δημιουργικές σας ιδέες στο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξοδέψτε λίγο από τον χρόνο σας για να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις χωρίς να χάνετε τον έλεγχο κάποιων υποχρεώσεών σας. Μην πιέζεστε με δραστηριότητες που δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια υπερκινητικότητά σας αυτή την εποχή μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη από επιπόλαιες κινήσεις. Μην λέτε πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε εποικοδομητικά με την δουλειά σας, που μπορεί τώρα να σας προσφέρει κάποιες ικανοποιήσεις. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται μέσα από τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ημέρα πέντε αστέρων για τα ερωτικά σας, ειδικά αν έχετε και την τύχη να τα μοιραστείτε σε ένα όμορφο ταξιδάκι. Κάποια ανησυχία σας για μία υπόθεσή σας σύντομα θα σας αποζημιώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αφηρημάδα σας μπορεί να σας κοστίσει σήμερα. Αποφύγετε ταξίδια σήμερα, και μην υπογράφετε έγγραφα που δεν σας είναι απόλυτα κατανοητά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα θα σας ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα σε μία σχέση σας που μπαίνει τώρα σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο για σας. Αξιοποιείστε την βοήθεια που κάποιο πρόσωπο μπορεί να σας δώσει.

Cover photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ