Οικογένεια Θανάση Αλεξάκη: Ευχαριστήρια επιστολή για τη συμπαράσταση στο πένθος της

Αιτωλοακαρνανία
Οικογένεια Θανάση Αλεξάκη: Ευχαριστήρια επιστολή για τη συμπαράσταση στο πένθος της


Η οικογένεια του Θανάση Αλεξάκη απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή για την συμπαράσταση στο πένθος της.

Ακολουθεί η επιστολή: 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με την παρουσία τους, τα λόγια τους και τα συλλυπητήρια μηνύματά τους συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος μας για την ξαφνική απώλεια του πολυαγαπημένου συζύγου, πατέρα, παππού, Θανάση Αλεξάκη.

Σύντροφοι και φίλοι, συγγενείς, άνθρωποι οι οποίοι τον γνώρισαν μέσα από τη δράση του στα κοινά, όλοι όσοι «περπάτησαν μαζί» του, όλοι είχαν ένα καλό λόγο να μας πουν τις δύσκολες αυτές ώρες. Όλα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για εκείνον τις τελευταίες μέρες ήταν μια μεγάλη παρηγοριά για τον απροσδόκητο θάνατό του και μια αναγνώριση και της δικής του προσφοράς στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή για όλον τον κόσμο.

Ο σύντροφος Θανάσης Αλεξάκης άφησε πίσω του παρακαταθήκη σε όλους μας την αγάπη του για τον Άνθρωπο, τη βαθιά του πίστη σε αξίες και ιδανικά για τα οποία πάλεψε μια ολόκληρη ζωή, την αγωνιστικότητα, τη δύναμη και την επιμονή με τις οποίες υπερασπίστηκε τις αρχές του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ευπροσήγορο τρόπο του, την ανιδιοτέλειά του, την εντιμότητα και την αισιοδοξία με την οποία πορεύτηκε στη ζωή, το χιούμορ και την αταλάντευτη πίστη του ότι ο κόσμος μπορεί και πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο.

Το θετικό αποτύπωμα που άφησε φεύγοντας από τη ζωή ας αποτελέσει έμπνευση για όλους μας.

Οικογένεια Θανάση Αλεξάκη

Η σύζυγος

Τα παιδιά

Τα εγγόνια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ