Τα ζώδια της ημέρας (23/08)

Ζώδια

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Αυγούστου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με τους φίλους σας που τόσο σας έχουν ανάγκη. Οι μετακινήσεις δεν ευνοούνται, αλλά αν χρειαστεί να ταξιδέψετε σιγουρέψτε τις κινήσεις και πάρτε τις προφυλάξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να βρεθείτε με κόσμο και εκφράστε τις απόψεις σας. Κάποιοι μπορεί να τις βρουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Το φιλικό σας περιβάλλον δείχνει να υποστηρίζει τις ενέργειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι συναισθηματικά δείχνετε σήμερα. Η ροή όμως της ημέρας εξυπηρετεί τα σχέδιά σας. Δείξτε πίστη στις δυνατότητές σας. Νομιμοποιείστε μία σχέση ή συνεργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο επαγγελματικός σας χώρος αγγίζει κάποια απόκρυφα σημεία τού ψυχισμού σας. Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε τρόπους που θα δώσουν έξυπνες λύσεις στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Κάποια οικονομική επιτυχία σας φτιάχνει ξαφνικά την διάθεση. Πιθανές αλλαγές στα επαγγελματικά σας δείχνουν να έχουν καλές προοπτικές. Κάντε οικονομία δυνάμεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στην συμπεριφορά και την υγεία σας σήμερα. Είστε αρκετά οξύθυμοι και νευρικοί και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε καυγάδες. Ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας ανήκει. Ασχολείστε με αγάπη με το σπίτι και την οικογένειά σας. Δείχνετε ιδιαίτερα καλή διάθεση στο περιβάλλον σας.
Ερωτικές παρορμήσεις θα πρέπει να προσεχτούν τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας στην ερωτική σας ζωή, και ξεχάστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας. Η παρουσία τού συντρόφου σας θα σας χαλαρώσει. Μία ξαφνική είδηση θα σας φτιάξει την διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας τραβήξει σε βαθιά νερά, για καλό ή …για κακό. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με θάρρος και πάνω απ’ όλα με περισσότερο ρεαλισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγείτε προς τα έξω και συναντήστε πιο ενδιαφέροντα άτομα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί επίσης να σας προσφέρει κάποιες ευκαιρίες. Η μέρα μπορεί να σας φέρει μία ευχάριστη είδηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητά σας είναι έντονη, και είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Προσέχτε την συμπεριφορά σας σε τρίτους και βάλτε μία τάξη στις υποθέσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Δείχνετε μπλοκαρισμένοι από υποχρεώσεις, και αδυναμία να υποστηρίξετε τις απόψεις σας. Φερθείτε με ευελιξία και υπομονή. Σκεφτείτε πως θα τακτοποιήσετε κάποιες τυπικές υποχρεώσεις σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ