Θα κάνει ρεκόρ το Rimac Nevera; (+video)

Αυτοκίνητο

Η Rimac ετοιμάζει το Nevera για μια απόπειρα να κάνει νέο ρεκόρ στην πίστα του Νιρμπουργκρινγκ και να πάρει το σκήπτρο από το VW ID.R.

Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν η VW με το ηλεκτρικό της «τέρας» σταμάτησε τα χρονόμετρα στα 6 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα κάνοντας το απόλυτο ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ.

Λίγο καιρό πριν, η Rimac σημείωσε 23 ρεκόρ επιδόσεων σε μια μέρα με το και τώρα φαίνεται σαν να ετοιμάζεται για τη μεγάλη υπέρβαση και την κατάκτηση του απόλυτου γύρου στο Νίρμπουργκρινγκ. Το Rimac Nevera που χρησιμοποιούσε η κροατική εταιρεία για να καταγράψει κάθε είδους παγκόσμια ρεκόρ επιτάχυνσης, εθεάθη στην πίστα να κάνει δοκιμαστικούς γύρους.

Στο video που ακολουθεί, το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει μερικούς νέους αισθητήρες πάνω του. Αξίζει να σημειωθεί πως το ρεκόρ ηλεκτρικού παραγωγής στην πίστα, το «κρατάει» μέχρι στιγμής η Porsche με την Taycan Turbo S που σταμάτησε το χρονόμετρο στο 7:33,3”. Αυτό μοιάζει πολύ εύκολο να «σπάσει» από τη Rimac, η οποία μοιάζει να έχει βάλει στόχο το απόλυτο ρεκόρ ηλεκτρικού, που έχει από το 2019 το VW ID.R.

Κι αν για κάποιους το ρεκόρ αυτό του ID.R είναι δύσκολο να «σπάσει», αυτό που μπορεί να βρεθεί σε… δύσκολη θέση, είναι το ρεκόρ της Mercedes- AMG One που έχει κάνει 6:35.183.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula 1 με πινακίδες! Δείτε από μέσα τα ρεκόρ του Rimac Nevera (+video)
Έκανε ρεκόρ το Rimac Nevera και στο 0-400-0 χλμ./ώρα;
Νέες μπαταρίες από τη Rimac αλλά όχι για αυτοκίνητα

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ