Αρζόγλου: «Δε δικαιούται να έχει γνώμη ο Αποστολόπουλος γιατί δεν έχει γνώση» – Η απάντηση στις δηλώσεις για την Αλεξίου

LIFESTYLE

Ταβερνιάρισσα στο Εθνικό χαρακτήρισε ο σχεδιαστής μοδας Νίκος Αποστολόπουλος την Χαρούλα Αλεξίου και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. Ανάμεσα στα άτομα που του απάντησαν ήταν και ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου ο οποίος τόνισε πως «δεν δικαιούται να έχει γνώμη γιατί δεν έχει γνώση».

Ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή [email protected] το πρωί της Παρασκευής (26/05) και ανέφερε: «Δεν αξίζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί στη Χαρούλα Αλεξίου και κυρίως όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο χωρίς γνώση. Επομένως, εφόσον δεν έχει γνώση, δε δικαιούται να έχει γνώμη.

Η Χαρούλα τώρα αποδεικνύει ότι έχει και υποκριτικό ταλέντο. Άλλωστε από εκεί ξεκίνησε, από μία δραματική σχολή. Εδώ βλέπω άλλους να παίζουν και γελάω, γιατί είναι φερμένοι από το πουθενά. Τα ριάλιτι σόου είναι που παράγουν πλέον star.

Δεν παράγεται κάποια Βουγιουκλάκη ή Καρέζη. Παράγονται από διάφορες κοπελιές που είναι σε παιχνίδια επιβίωσης ή σε πασαρέλες. Έχουμε μάθει πια μέχρι και με ποιον νταραβερίζονται. Η Χαρούλα είναι μία πραγματική σταρ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ