Τα «ευχαριστώ» του απερχόμενου υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Αθλητικά Ελλάδα Πολιτική

«Αμέτρητα ευχαριστώ» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς, σε όλους τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους οι οποίοι εργάστηκαν μαζί του για την αλλαγή σελίδας στον αθλητισμό απευθύνει με ανάρτησή του στο facebook ο απερχόμενος υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ο αθλητισμός στη χώρα μας άλλαξε!», αναφέρεται στην ανάρτηση του κ. Αυγενάκη ο οποίος, επίσης, σημειώνει: «Κινείται σε σταθερές βάσεις και είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Προχωράμε Σταθερά Μπροστά!»

Η ανάρτηση Αυγενάκη

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει:

«ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ένας κύκλος κλείνει..

Τέσσερα χρόνια στο χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού κι όμως φαντάζει σαν να είναι χθες ο Ιούλιος του 2019…

Τέσσερα χρόνια σκληρής καθημερινής δουλειάς, για να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε προκειμένου να ενισχυθεί και να αναπτυχθεί ο Αθλητισμός μας.

Εκτιμώ ότι καταφέραμε πολλά, αν κι έμειναν άλλα τόσα!

Δεν θα τα πετυχαίναμε, ωστόσο, αν όλοι δεν προσπαθούσαμε ως ομάδα.

Κι οφείλω αμέτρητα ευχαριστώ, είμαι ευγνώμων σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα που πίστευε και κοπίαζε για να κάνει το όραμα πραγματικότητα κάθε μέρα:

Στον Πρωθυπουργό, Kyriakos Mitsotakis για την πλήρη στήριξη και στους συναδέλφους Υπουργούς ιδιαίτερα στη Λινα Μενδώνη, ώστε να τρέξουν και να εφαρμοστούν αρκετές από τις μεταρρυθμίσεις που νομοθετήσαμε και πλέον εφαρμόζονται.

Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ τους στενούς συνεργάτες μου, στα στελέχη και στους εργαζομένους στο Υφυπουργείο, στις διοικήσεις και στους εργαζομένους των αθλητικών συγκροτημάτων στην Αττική (OAKA Athens Olympic Complex, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά ΝΠΔΔ, Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού) και στα ΕΑΚ της υπόλοιπης χώρας!

Στις οργανωτικές επιτροπές του EKO Acropolis Rally, του ΔΕΗ International Tour of Hellas και των Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023” καθώς και του Ζήσε Αθλητικά.

Ολη μαζί μια καταπληκτική ομαδα δουλειάς και αποτελέσματος!

Αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την αθλητική οικογένεια της Ελλάδας. Μια αθλητική οικογένεια που μεγάλωσε, ωρίμασε. Και τα καλύτερα έρχονται!

Ο αθλητισμός στη χώρα μας άλλαξε!

Κινείται σε σταθερές βάσεις και είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Προχωράμε Σταθερά Μπροστά!».

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ