Σοφία Αλιμπέρτη: Εγώ τον παππού μου τον πένθησα και τον τίμησα στα μπουζούκια, ήταν μάγκας, δεν ήθελε κλάματα

LIFESTYLE Media

Η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή της Πέμπτη (25/5) «Ζήσε Αλλιώς» με αφορμή το κεφάλαιο «πένθος» θέλησε να μοιραστεί τη δική της ιστορία με την απώλεια του παππού της, ο οποίος έφυγε αρκετά χρόνια πριν από την ζωή.

Όσες φορές η αγαπημένη ηθοποιός έχει αναφερθεί στην παιδική της ηλικία, ο παππούς της ήταν ο πρωταγωνιστής της καρδιάς της, αφού τη μεγάλωσε και η αγάπη μεταξύ τους ήταν ανιδιοτελής.

«Ο παππούς μου είναι ο άντρας που με μεγάλωσε και του χρωστάω ό,τι είμαι σαν προσωπικότητα. Ήταν και μάγκας, κούκλος, καλλονός, τον φώναζα Πολ Νιούμαν και με πήγαινε στις ταβέρνες. Μαζί του έμαθα να πίνω μπύρες από πολύ μικρή. Όταν τον έχασα, η αντίδρασή μου ήταν να πάω με τον πρώην άντρα μου σε ένα μπουζουξίδικο και να πίνω σε μια γωνία για τον παππού μου. Και εγώ με αυτό τον τρόπο τον πένθησα. Τον τίμησα. Αυτό ένιωθα ότι θα ήθελε και εκείνος γιατί ήταν πολύ μάγκας, πολύ λεβέντης. Δεν θα ήθελε ούτε κλάματα ούτε αυτά ούτε εκείνα. Πήγα και τα ‘πια για πάρτη του γιατί έτσι με είχε μάθει! Βίβα, ζαπάτα και τα πίναμε» συμπλήρωσε, ακόμα, η Σοφία Αλιμπέρτη στον αέρα της καθημερινής της εκπομπής στον ΑΝΤ1, «Ζήσε αλλιώς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ