Η δίχρωμη Ferrari Purosangue της Carlex είναι το κάτι άλλο!

Αυτοκίνητο

Η Carlex Design μας έχει συνηθίσει σε ορισμένες πολύ κομψές προτάσεις βελτίωσης για αναγνωρισμένα supercars και όχι μόνο αλλά αυτή τη φορά με τη δίχρωμη Ferrari Purosangue, πραγματικά τρύπησε το ταβάνι της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πολωνική Carlex Design δίνει το κάτι παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με την κομψότητα.

Είναι όμως η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τόσο άρτια πρόταση, που αναδεικνύει τις γραμμές ενός κομψού αυτοκινήτου όπως είναι το πρώτο SUV της Ferrari, τονίζοντας την πολυτέλεια για τους επιβάτες. Στο εσωτερικό βλέπουμε καθίσματα με επένδυση λευκού και πράσινου δέρματος, ένα χρωματικό μοτίβο που διακρίνουμε και στο ταμπλό, όπου μεγάλη επιφάνειά του είναι καλυμμένη από Alcantara.

Η πρώτη εντύπωση όμως, που πραγματικά κλέβει την παράσταση, έρχεται από τη διχρωμία του αμαξώματος που πολύ πετυχημένα αναδεικνύει τη σιλουέτα της Purosangue. Αντίστοιχα και οι ζάντες της Carlex που ακολουθούν στο ίδιο χρωματικό συνδυασμό, τονίζουν την κομψότητα του συνόλου, απογειώνοντας το θεαματικό αποτέλεσμα που τονίζει το κύρος του μοντέλου.

Μια πραγματικά ιδιαίτερη πρόταση που καταφέρνει και «τιμά» τις παραδόσεις της εταιρείας, ενώ αναδεικνύει την πολυτέλεια σε ένα ισότιμο στοιχείο με εκείνο της σπορ διάθεσης του μοντέλου. Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που σε πρόταση βελτιωτή, δεν έχουμε να προσάψουμε το παραμικρό αρνητικό σχόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα θα κερδίζατε αν είχατε επενδύσει στην Ferrari;
Η Ferrari δεν τελειώνει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης
Ναι! Θα μπορέσετε να αποκτήσετε τη Ferrari Purosangue σας!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ