Ραντεβού στο DGR του 2023 με κουστούμι και παπιγιόν

Μοτο
Ραντεβού στο DGR του 2023 με κουστούμι και παπιγιόν | NewsAuto.grNewsmoto

  • newsmototeam


Στην πλατεία Κοντζιά την προσεχή Κυριακή πραγματοποιείται η σημαντική φιλανθρωπική διοργάνωση Distinguished Gentleman’s Ride.

Το Distinguished Gentleman’s Ride του 2023 σε παγκόσμιο επίπεδο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Μαΐου με μεγάλη επιτυχία σε
περισσότερες από 100 χώρες με τεράστια προσέλευση μοτοσικλετιστών. Την Κυριακή 28 Μαΐου σειρά έχει η χώρα μας η οποία λόγω των προγραμματισμένων βουλευτικών εκλογών μετέφερε την ημερομηνία μια εβδομάδα αργότερα του DGR κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές.

Η φετινή εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί όπως πέρσι από την πλατεία Κοντζιά στις 18:30 με τερματισμό τον λόφο του Λυκαβηττού. Κλασικές μοτοσικλέτες με καλοντυμένους αναβάτες θα δώσουν και φέτος το παρών για την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής σωματικής και ψυχικής υγείας γενικά.

Η δράση Distinguished Gentelman’s Ride ξεκίνησε πριν 10 χρόνια στην Αυστραλία και σταδιακά έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο γεγονός, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο μέσα στον Μάιο. Στην Ελλάδα, ανάλογες συναντήσεις πέραν της Αθήνας γίνονται σε Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη, Αρχαία Ολυμπία, Βόλο, Ηράκλειο, Καβάλα, Πάτρα, Σάμο, Σέρρες και Χίο.

Βασικός υποστηρικτής της διοργάνωσης από το 2014 είναι η Triumph η οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην μεγιστοποίηση της διοργάνωσης, όσο και στην υλική υποστήριξη του DRG. Λεπτομέρειες όσον αφορά την φετινή διαδρομή αλλά και εγγραφές μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δέκα χρόνια συνεργασίας Triumph και DGR
DGR 2021: Gentlemen start your engines
Triumph Trident by Iron Macchina: Cafe racer από το μέλλον (+video)

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ