Τα ζώδια της ημέρας (24/05)

Ζώδια

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 24 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς.

Κριός

Η μέρα δίνει την ευκαιρία της ανασυγκρότησης των δυνάμεων σας και σας βοηθά να απομακρυνθείτε από τις συνέπειες των ταλαιπωριών που προηγήθηκαν.

Ταύρος

Θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά τον οικογενειακό τομέα. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες για αποκατάσταση σχέσεων μεταξύ των οποίων και τις ερωτικές σας.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες αλλά μην είστε βιαστικοί στην όλη συμπεριφορά σας. Ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν.

Καρκίνος

Υπερασπιστείτε την εφαρμογή μιας ιδέας σας και κυρίως αξιοποιήστε τα εκφραστικά μέσα που διαθέτετε και τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Μετακινήσεις και συντροφιές θα σας απασχολήσουν για λίγο.

Λέων

Ξεκίνησε ένα καλύτερο διάστημα στην διάρκεια του οποίου μπορείτε να εφαρμόσετε σχέδια και τακτικές που αφορούν την ενίσχυση τόσο της οικονομικής σας ασφάλειας όσο και της συναισθηματικής.

Παρθένος

Ανεξάρτητα με το τι διαδραματίζεται στο ευρύτερο περιβάλλον σας, παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα σημεία εκείνα που η θέση σας είναι ευαίσθητη και οι δυνάμεις σας πρέπει να συσπειρωθούν για να κερδίσετε μια ενδεχόμενη μάχη.

Ζυγός

Ερωτικά η κατάσταση παραμένει μεταβατική, αυτό δεν πρέπει όμως να σας ενοχλεί. Ελέγχετε τις ανησυχίες και το παρασκήνιο και προωθήστε τις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός

Χαλαρώστε στις προσωπικές σας υποθέσεις, αλλά ταυτόχρονα φροντίστε την ασφάλεια των χρημάτων σας. Γίνετε πιο κοινωνικοί στις συναναστροφές σας χωρίς να παίρνετε και πολύ στα σοβαρά ότι βλέπετε και ότι ακούτε.

Τοξότης

Αρχίζει μια καλύτερη εποχή και σας δίνονται τα πρώτα καλά μηνύματα μιας βελτίωσης των πραγμάτων η οποία θα σας δώσει μια γενικότερη ενθάρρυνση.

Αιγόκερως

Οι προσωπικές σας υποθέσεις φαίνεται να προχωρούν ευκολότερα και η εστία της έντασης που για ένα μεγάλο διάστημα είχε παρατηρηθεί στο στενό περιβάλλον, να υποχωρεί.

Υδροχόος

Φανείτε προσεκτικοί και μεθοδικοί στις καθημερινές σας δραστηριότητες, μην προτρέχετε την στιγμή που ενθουσιάζεστε από συμπτώσεις ή προτάσεις των άλλων και συνεχίστε να είστε προνοητικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας.

Ιχθύες

Η κοινωνική σας διάθεση δεν σας εμποδίζει να βελτιώσετε μια σχέση που είχε βραχυκυκλωθεί. Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα, ασφαλίστε τα νώτα σας και  επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ