5 χρόνια κέρδη για τυχερό παίκτη ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη –Κέρδισε 110.000 ευρώ τον χρόνο στο παιχνίδι «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ»! 

Αθλητικά Ελλάδα Επιχειρήσεις Οικονομία

Πέντε χρόνια κέρδη για έναν τυχερό παίκτη ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη –Κέρδισε 110.000 ευρώ τον χρόνο στο παιχνίδι «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ»!

Μόλις 5 ευρώ ήταν αρκετά για να αυξήσει το ετήσιο εισόδημά του ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο υπερτυχερός δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ» στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται μεταξύ Νεάπολης και Συκεών, βρήκε το σύμβολο «5 ΧΡΟΝΙΑ» στον τυχερό λαχνό και κέρδισε 110.000 ευρώ κάθε χρόνο για την επόμενη πενταετία!

Ο κ. Θανάσης Μελενίκος, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον κάτοικο της περιοχής μας. Ο μεγάλος νικητής εξασφάλισε μια μεγάλη αύξηση στο εισόδημά του, με συνολικά κέρδη που φτάνουν τα 550.000 ευρώ. Είναι εκπληκτικό το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή κάποιου και να γίνει πολύ πιο άνετη χωρίς κόπο, μόλις με 5 ευρώ», αναφέρει ο κ. Θανάσης Μελενίκος, υπεύθυνος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου 202.

Νέο ΣΚΡΑΤΣ «TΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Ξανά»

Το ΣΚΡΑΤΣ διαθέτει μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών, που μοιράζουν κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ. «Πριν από λίγο καιρό, το παιχνίδι «ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ!» ανανεώθηκε και μετά την αρχική του επιτυχία, το ΣΚΡΑΤΣ «ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Ξανά» βρίσκεται για ακόμα μια φορά ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, αποτελώντας ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των πελατών μας», αναφέρει ο κ. Μελενίκος.

«Όπως αναφέρεται και επάνω στον λαχνό, η νέα έκδοση του «ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ» μοιράζει κέρδη σε 1.500.000 νικητές, ενώ 1 στα 3 κερδίζει. Οι παίκτες προσπαθούν να ταιριάξουν οποιονδήποτε από τους αριθμούς τους με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό για να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Αν βρουν το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζουν και τα 16 ποσά. Υπάρχει και μια έξτρα περιοχή, αυτή του πολλαπλασιαστή, όπου αν εμφανιστεί το σύμβολο «Χ5» πενταπλασιάζουν το ποσό που αναγράφεται. Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τον QR κωδικό μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ: «Σεισμός» στην Τούμπα πριν τον τελικό με την ΑΕΚ (VIDEO)

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στην Κρήτη

Εκλογές 2023: Την Κυριακή ορκωμοσία των βουλευτών – Τη Δευτέρα η διάλυση της Βουλής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ