Τα ζώδια της ημέρας (22/05)

Ζώδια

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Διαχειριστείτε ένα σοβαρό οικονομικό σας θέμα με τόλμη και εχεμύθεια. Κάτι πολύ σημαντικό βρίσκεται σε εξέλιξη τώρα που αφορά άμεσα το οικονομικό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογενειακή σας ζωή χρειάζεται προσοχή σήμερα. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κακόβουλες κριτικές που στόχο έχουν την οικογενειακή σας ευτυχία και την προσωπική σας γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι σημαντικό μπορεί να παίζεται στην αισθηματική σας ζωή, αρκεί να το πιστέψετε. Αν χρειαστείτε κάποια οικονομική βοήθεια, να είστε σίγουροι ότι θα την βρείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες υποχρεώσεις σας, οι συνθήκες ευνοούν την κοινωνική σας ζωή και την επικοινωνία σας. Βρείτε την χρυσή τομή.

ΛΕΩΝ

Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε με κάποιες νομικές υποχρεώσεις σας σήμερα, που ευνοείστε ιδιαίτερα. Συμβόλαια που θα υπογράψετε τώρα, θα έχουν επίσης πολύ καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια θαυμάσια μέρα για να προωθήσετε επενδυτικά σας σχέδια, ή να κάνετε μια εμπιστευτική οικονομική συμφωνία. Η οικογενειακή σας ζωή θα σας χαρίσει ευτυχισμένες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Επωφεληθείτε με σύνεση από κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που διαμορφώνονται για να εξισορροπήσετε τα ανοίγματά σας. Κάποιες οικονομικές διευκολύνσεις μπορεί να σας φτιάξουν το κέφι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο μπορεί να σας ανοίξει τους ορίζοντες στην δουλειά σας, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να ξεπεράσετε κάποιες προσδοκίες σας τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας προβληματίσει αρκετά σήμερα. Μην κοινοποιείτε ανεπιφύλακτα τα μυστικά σας και προωθείστε με πιο ανοικτό μυαλό τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λογική σας μπορεί να μην συμφωνεί με την συναισθηματική σας φύση. Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή, και αποφύγετε ψυχολογικές φορτίσεις στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας είναι πολύ χαλαρή και…δαπανηρή. Θέλετε να κάνετε κάποια δώρα πολυτελείας στον εαυτό σας, αλλά η οικογένειά σας μπορεί να σας στείλει άλλον λογαριασμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάτι που θα μάθετε σήμερα μπορεί να σας κλονίσει την εμπιστοσύνη για ένα φιλικό σας πρόσωπο. Φανείτε όμως και εσείς πιο προσεχτικοί στις συζητήσεις σας, και μην μπαίνετε σε ξένα χωράφια.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ