Βανέσα Αδαμοπούλου: Είμαι υπέρ τα παιδιά να περνούν ίδιο χρόνο με τους μπαμπάδες – Έχουν ίδια δικαιώματα με τις μητέρες

LIFESTYLE

Η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε για ένα θέμα το οποίο αφορά πολλές οικογένειες, αυτό της συνεπιμέλειας των χωρισμένων γονιών στα παιδιά τους. Η Βανέσα Αδαμοπούλου έχει ένα παιδί με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση και οι δυο τους, μετά τον χωρισμό τους, έχουν την κοινή επιμέλεια του γιου τους.

Η ίδια μιλώντας για τους χωρισμούς, δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά, πως «ο χωρισμός έχει στάδια. Η ζωή σε πάει από μόνη της παρακάτω. Ο Ιάσονας (το παιδί της) είναι μια χαρά, γιατί οι γονείς του είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει διαζύγιο μεταξύ εμού και του Ιωάννη, γιατί δεν υπήρχε γάμος. Δεν έχουμε πάει σε δικαστήρια και ό,τι γίνεται, γίνεται κατόπιν συνεννόησης μεταξύ μας», καθώς το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου έχει τη συνεπιμέλεια του παιδιού της με τον Ιωάννη Παπαζήση. Η ίδια δηλώνει πως «ως μητέρα, είμαι υπέρ τα παιδιά να περνούν τον ίδιο χρόνο με τους μπαμπάδες και να μην υπάρχουν μπαμπάδες του σαββατοκύριακου, γιατί δεν τους αξίζει αυτό. Τα ίδια δικαιώματα έχει και η μητέρα και ο πατέρας σε αυτό το παιδί».

Στην ερώτηση του εάν θέλει να προχωρήσει τη ζωή της, η Βανέσα Αδαμοπούλου ανέφερε πως «αυτά είναι προσωπικά ζητήματα και δεν αφορούν το παιδί. Δεν είναι ότι το αγνοείς, αλλά το κρατάς μακριά. Είμαι της άποψης πως οι γονείς δε χρειάζεται να ενημερώνουν τα παιδιά τους».

«Η στενοχώρια και τα σκοτάδια που πέρασα είναι αυτά που με οδήγησαν στο φως. Αντιμετωπίζω τη ζωή και τους ανθρώπους σαν θαύμα», ανέφερε στο τέλος η ίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ