Οι δέκα εκδόσεις του Fantic Caballero (+video)

Μοτο
Οι δέκα εκδόσεις του Fantic Caballero (+video) | NewsAuto.grNewsmoto

  • newsmototeam


Η Fantic παρουσίασε την πληρέστατη γκάμα των Caballero στην Ελλάδα με δέκα διαφορετικές επιλογές.

Η ιταλική Fantic Motor είναι σε όλους γνωστή για τις off-road μοτοσικλέτες της και τα αγωνιστικά της επιτεύγματα τόσο στο enduro όσο και στο motocross. Για το 2023 μάλιστα προχώρησε σε μια πλήρη αναβάθμιση των χωμάτινων μοντέλων της παρουσιάζοντας νέες τεχνολογίες και αναβαθμισμένους κινητήρες.

Εκείνο όμως που τραβάει περισσότερο το βλέμμα είναι η σειρά Caballero της εταιρείας. Πρόκειται για μοτοσικλέτες δρόμου τις οποίες μπορεί ο καθένας να ευχαριστηθεί καθημερινά, έχοντας επιπλέον την επιλογή να κινηθεί και σε χωμάτινους δρόμους χάρη στο ιδιαίτερο DNA της Fahttps://www.newsauto.gr/?s=fanticntic.

Τα Caballero είναι διαθέσιμα με δύο διαφορετικούς κινητήρες στα 125 κ.εκ. και 500 κ.εκ. Στη μικρή έκδοση των 125 κ.εκ. η εταιρεία προσφέρει τέσσερις διαφορετικές επιλογές στον αγοραστή που είναι οι Flat Track, Scrambler, Deluxe και Rally, η κάθε μία με το δικό της πακέτο εξοπλισμού και αισθητικής. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος με απόδοση 15 ίππους και 11,2 Nm ροπής, το πλαίσιο ατσάλινο και το βάρος 130 κιλά.

Το μεγαλύτερο Caballero είναι το 500 και διαθέτει ακόμα περισσότερες εκδόσεις. Η Fantic έχει δημιουργήσει τις Flat Track, Scrambler, Deluxe, Explorer, Rally και Anniversary. Όλες χρησιμοποιούν έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 449 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 40 ίππους και 43 Nm ροπής, ενώ οι αναρτήσεις και τα φρένα είναι πολύ ποιοτικά προσφέροντας μια εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.

Ο τιμοκατάλογος των μοντέλων Fantic 2023.

Βίντεο με τα μοντέλα της Fantic.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σπάει τα καθιερωμένα η Fantic με το Caballero 700
Εκθαμβωτική η Fantic XEF 450 Rally (+video)
Davide Guarneri και Fantic πρωτοπόροι στο Enduro GP

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ