Τα ζώδια της ημέρας (18/03)

Ζώδια

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Οι δικοί σας άνθρωποι δεν φαίνεται να είναι και τόσο πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σας ό,τι τους απασχολεί. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να μαντέψετε τι είναι αυτό που χρειάζονται πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανητικοί συνδυασμοί της ημέρας θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε, έστω και για λίγο το παιχνίδι του φλερτ και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, άμεσα αλλά διπλωματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε προληπτικά την υγεία σας ακόμα και αν δεν προκύπτουν προβλήματα, καλό θα ήταν να την προσέχετε περισσότερο με σωστή διατροφή, γυμναστική και ξεκούραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίοδος επανεκτιμήσεων όσων σας ενώνουν και όσων σας χωρίζουν με τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας. Οπλιστείτε με υπομονή, αν θέλετε να αποφύγετε περιττές διενέξεις.

ΛΕΩΝ

Οι σωστές προγραμματισμένες σας ενέργειες είναι μια εγγύηση για να μπορέσετε να αντέξετε μια παρατεινόμενη δυσκολία, ή να βρείτε λύσεις από δανεισμό ή ρευστοποίηση ενός περιουσιακού στοιχείου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες γνωριμίες ή επαφές με άτομα του εξωτερικού θα μπορούσαν να φανούν πολύ ενθαρρυντικές σε θέματα καριέρας. Μη βιάζεστε όμως να δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Ενεργήστε με μέτρο και σύνεση, μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές ή επεκτάσεις στην εργασία σας και αποφύγετε όσο γίνετε αντιθέσεις και προστριβές με συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες ιδέες σας βοηθούν στην προώθηση των στόχων σας. Ασχοληθείτε με τις δημόσιες σχέσεις και με ό,τι θα βοηθήσει στην καλύτερη προώθηση της εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε ή να υπογράψετε συμφωνίες που αφορούν τη διαχείριση των περιουσιακών ή κληρονομικών στοιχείων. Φροντίστε να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν κληθείτε να λύσετε κάποια επαγγελματικά προβλήματα, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί. Η ψυχολογική σας διάθεση σήμερα δεν σας βοηθά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε συνεπείς με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Κάντε υπομονή αν υπάρξει κάποια καθυστέρηση σε έξοδα που είχατε υπολογίσει αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Όσοι σκοπεύετε να μετακινηθείτε φροντίστε να οργανώσετε το ταξίδι σας. Μην παίρνετε οριστικές αποφάσεις χωρίς διαπραγματεύσεις. Μόνο με υπομονή και μεθοδικότητα θα πετύχετε αυτό που επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ