Auto Motor World –Thessaloniki Tuning: Από 7 έως 9 Απριλίου η η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα

Επιχειρήσεις

Το Auto Motor World –Thessaloniki Tuning Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα. Μια εκδήλωση που εξελίσσεται κάθε χρόνο, φιλοξενώντας όλο και περισσότερους εκθέτες, πρεμιέρες και αποκλειστικά αξιοθέατα.

Η φετινή Auto Motor World –Thessaloniki Tuning Show (AMWTTS) θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo, στη Θεσσαλονίκη από 7 έως 9 Απριλίου 2023.

Είναι αναμφίβολα μια Ελληνική έκθεση που συνδυάζει επιτυχημένα την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση των επισκεπτών, με την αποτελεσματική προβολή των εκθετών.

Συνοπτικά όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «θα μπορούσαμε να πούμε ότι το AMWTTS είναι :

-Ένα εκπληκτικό γεγονός που συνεχίζει ακάθεκτο παρά την κρίση που έπληξε την αυτοκινητοβιομηχανία ….

-Ένα μαγικό μέρος όπου συναντιούνται διαφορετικοί κόσμοι ….

-Ένα αποκλειστικό show που σίγουρα θα …. κάψει τον αμφιβληστροειδή ….

-Ένα ιδιαίτερο επιχειρηματικό περιβάλλον που προσφέρει νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας ….

-Μια εκδήλωση όπου οι φίλοι του γνωρίζονται μεταξύ τους …

-Το AMWTTS είναι πολύ, πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε …Ζήστε την απαράμιλλη ποικιλομορφία της εκδήλωσής μας και γίνετε συνεργάτης μας».

Συνεχίζουμε την πορεία προς την επιτυχία

Όπως, επίσης, υπογραμμίζουνοι διοργανωτές «έχουμε κάνει πολύ δρόμο τα τελευταία χρόνια. Έχουμε πολλούς συνεργάτες που είναι μαζί μας από το 2004 και ο αριθμός των εταιρειών και των εκθετών που συμμετέχουν σε διάφορα θέματα αυξάνεται συνεχώς

Κάθε χρόνο παρουσιάζονται όλο και περισσότερα προϊόντα, υπηρεσίες και οχήματα, χάρη στα οποία η έκθεσή μας έχει αυξηθεί σχεδόν σε τετραπλάσια έκταση από το αρχικό της ξεκίνημα.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του αυτοκινήτου στην περιοχή της Β. Ελλάδος , φιλοξενούμε πολυάριθμες εγχώριες πρεμιέρες και ξεχωριστές εικόνες.

Την άνοιξη, το AMWTTS, είναι αναμφισβήτητα η εκδήλωση με τις μεγαλύτερες δυνατότητες για την εισαγωγή και παρουσίαση οποιασδήποτε καινοτομίας στον τομέα του αυτοκινήτου».

Πολλές εμπειρίες με ένα εισιτήριο

Το ήδη πολύ επιτυχημένο concept, στο οποίο συνδυάζουμε πολλές εκδηλώσεις με ένα μόνο αντίτιμο εισόδου. Η έκθεση εγγυάται ότι θα προσφέρει ολοήμερη ψυχαγωγία, καθώς εκτός από τα ενενήντα περίπτερα των εκθετών και τα σχεδόν 500 οχήματα, διασκεδάζουμε τους επισκέπτες μας με συνεχή προγράμματα γεμάτα δράση.

Το AMWTTS προσφέρει εξαιρετική οικογενειακή ψυχαγωγία , στην οποία όλες οι ηλικιακές ομάδες μπορούν να βρουν κάτι για τον εαυτό τους.

ΜΜΕ και επικοινωνία

Η απήχηση του AMWTTS στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καταδεικνύεται ξεκάθαρα από τους πολλούς δημοσιογράφους που εγγράφονται στην έκθεση κάθε χρόνο, τα τοπικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά συνεργεία που σχολιάζουν την έκθεση και τα πολυάριθμα ειδησεογραφικά ρεπορτάζ, άρθρα, συνεντεύξεις και εικόνες που δημοσιεύουν.

Η εκδήλωση έχει ήδη ανακοινωθεί και προβάλλεται σε περιοδικά αυτοκίνητα και social media. Έχει σχεδιαστεί και σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος προβολής της έκθεσης σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και έντυπα στη Βόρεια Ελλάδα.

Το AMWTTS σε αριθμούς για το 2023

Διάρκεια: 3 ημέρες,
Εκθεσιακός χώρος : 4 περίπτερα -15.000 m 2
90 εκθέτες
500 οχήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα 780 ευρώ ο κατώτατος μισθός από 1η Απριλίου (VIDEO)

Τρόμος για 22χρονη: Νεαρός την παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα στην πολυκατοικία όπου διαμένει

Τέμπη: Στον εφέτη-ανακριτή σήμερα οι δύο σταθμάρχες και ο επιθεωρητής (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Στα λευκά «ξύπνησε» ο Χορτιάτης-Ποιος δρόμος είναι κλειστός (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης επισκέπτεται σήμερα η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ

ΚΤΕΛ Μακεδονίας: Αύξηση της επιβατικής κίνησης έως 100%-Θα υπάρξει «ανταγωνισμός» με τις λεωφορειακές γραμμές της Hellenic Train?

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα οι συλληφθέντες της «Mundo Nuevo» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ανακοινώνεται η αύξηση του κατώτατου μισθού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ