Μπεν Άφλεκ: Για τον αλκοολισμό μου έφταιγα μόνο εγώ – Οι δηλώσεις μου είχαν παρερμηνευθεί

LIFESTYLE

Ο Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για τον αλκοολισμό, τη νυν και την πρώην γυναίκα του, αλλά και για την καριέρα του.

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση του, ο Άφλεκ ανέφερε στο The Hollywood Reporter πως η παλαιότερη δήλωσή του πως η πρώην γυναίκα του, Τζένιφερ Γκάρνερ, έφταιγε για τον αλκοολισμό του, ήταν κατασκεύασμα του κίτρινου τύπου. «Προσπαθούσα να πω ‘’κοιτάξτε, έπινα πάρα πολύ, και όσο λιγότερο ευτυχισμένος γίνεσαι, είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για το γάμο σου, δηλαδή όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίσεις ένα κενό που δεν είναι υγιή, θα αρχίσεις να κάνεις περισσότερα από αυτά τα πράγματα”» δήλωσε χαρακτηριστικά στη νέα του συνέντευξη.

Ο ηθοποιός έχει προσπαθήσει πολλές φορές να διορθώσει τη λάθος τοποθέτηση. Το 2021, στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου είχε πει πως «πήραν τη συνέντευξή μου με τον Χάουαρντ Στερν, και την έφτιαξαν έτσι, ώστε να φαίνεται πως κατηγόρησα την πρώην γυναίκα μου για τον αλκοολισμό μου».

Ο Μπεν Άφλεκ, μιλώντας για τον αλκοολισμό του, ανέφερε στη τωρινή συνέντευξή του πως :

«Έγινα – χωρίς δική μου επιθυμία – ποστάρ ένα από τα αγόρια για τον αλκοολισμό των ηθοποιών, την ανάρρωση και το όλο θέμα. Και το καλύτερο σε αυτό είναι ότι μερικές φορές με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε: “Μπορείς να με βοηθήσεις;”. Και με κάνει να νιώθω τόσο καλά που το κάνω αυτό. Το μεγάλο κόλπο του 12-βήματος είναι ότι ο λόγος που θέλουν να βοηθάς άλλους ανθρώπους είναι επειδή αυτό βοηθάει εσένα περισσότερο. Και συχνά αυτό που λέω στους ανθρώπους είναι: Στη θέση σας θα απέφευγα να βγει προς τα έξω [ο εθισμός σας]. Δε χρειάζεται να γίνεις το παιδί – ποστάρ κανενός. Δε χρειάζεται να το πεις σε κανέναν. Γι’ αυτό υπάρχουν δύο λέξεις στο εξώφυλλο του βιβλίου. Είναι εξίσου σημαντικές και οι δύο: Ανώνυμοι Αλκοολικοί. Είναι πάντα ανώνυμο».

Όσον αφορά στο τι συμβουλές του έδωσε η γυναίκα του, Τζένιφερ Λόπεζ, πριν μιλήσει στη συνέντευξή του, ο Μπεν Άφλεκ ανέφερε πως «η [Jennifer Lopez] μου είπε σήμερα: ”Χαλάρωσε, να είσαι ο εαυτός σου. Διασκέδασε. Είσαι πραγματικά ένας διασκεδαστικός τύπος που είναι αληθινός και γνήσιος, ενώ εσύ φαίνεσαι τόσο σοβαρός”. Φαίνομαι σοβαρός; Αλλά όπως σε πολλά πράγματα, έχει πραγματικά δίκιο. Και με αγαπάει. Με προσέχει. Προσπαθεί να με βοηθήσει. Οπότε, ίσως θα έπρεπε να την ακούσω».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ