Τα ζώδια της ημέρας (17/03)

Ζώδια

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 17 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχώς και η υπομονή σας στα δύσκολα σας βοηθάει να ξεπερνάτε καταστάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοείται αρκετά η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκή η περίοδος για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Η Σελήνη όμως σήμερα στον Αιγόκερω, δεν σας βοηθάει να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τεντωμένα τα νεύρα μόνο σύγχυση και παρεξηγήσεις θα καταφέρετε να προκαλέσετε και όχι να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Η αισθηματική σας ζωή σήμερα θα ευνοηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε τα προβλήματα στη δουλειά σας να περιορίζουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. Κάντε δημιουργικά σχέδια με το ταίρι σας για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Στις αισθηματικές σας σχέσεις επικρατεί μια μαχητικότητα. Πάντως, οι περισσότεροι από εσάς θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα και να προσφέρουν στο σύντροφό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευαισθησία και οι τρυφερές στιγμές θα κυριαρχήσουν σήμερα στις σχέσεις σας. Ασχολίες καλλιτεχνικής φύσεως ευνοούνται. Ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που απαιτούν φαντασία και έμπνευση για να πραγματοποιηθούν. Ευνοούνται οι δημιουργικές ασχολίες με τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φαντασία σας θα είναι σε ψηλά επίπεδα πράγμα που θα σας βοηθήσει να επιδοθείτε σε κάτι δημιουργικό σε σχέση με την τέχνη, φιλοσοφία, ποίηση ή και κάποια ιδιαίτερη έκφραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα συνεργασίας ή συντροφικότητας είναι πολύ πιθανό σήμερα να σας παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία η οποία θα έχει μακρόχρονα θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανεξάρτητα ποιες είναι οι σχέσεις σας με την οικογένειά σας, αυτές τις ημέρες θα υπάρξει μια ένταση. Η επικοινωνία έ σήμερα φέρνει νευρικότητα, διαφωνίες και ρήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα τα πράγματα στα οικονομικά σας, αφού κάποιες έκτακτες δαπάνες και ζημιές ενδέχεται να σας βγάλουν απ’ τον προϋπολογισμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αντίθεση του Άρη με τη Σελήνη σήμερα σας κάνει υπερευαίσθητους αλλά παρόλα αυτά θα υπάρξουν ευκαιρίες επίλυσης παρεξηγήσεων που σας απασχολούν.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ