Τα ζώδια της ημέρας (16/03)

Ζώδια

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη η σημερινή μέρα, η οποία γενικότερα φέρνει εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις σας και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και περισσότερο διπλωμάτες στις συζητήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις υπογραφές σας και στις μετακινήσεις σας. Κάποια ασάφεια στις υποθέσεις σας μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ενοχλητική τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια επαγγελματική συνάντηση σήμερα μπορεί να σας γεμίσει φόβους και ανησυχίες. Φανείτε ψύχραιμοι στις συζητήσεις σας, και προωθείστε κάποιες γραφειοκρατικές σας υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από αρκετή ένταση αναγνωρίζετε αυτή την περίοδο κάποιες σοβαρές εξελίξεις στην ζωή σας. Η σημερινή μέρα εγκαινιάζει μία πιο παραγωγική περίοδο για σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε ανάγκη να βρεθείτε με κόσμο και να μιλήσετε. Προσέξτε όμως μην εκτεθείτε από επιπόλαιες συμπεριφορές. Φροντίστε να εκθέσετε σε οποιονδήποτε τις απόψεις σας και τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέχετε τις μετακινήσεις σας και μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Κάποια οικονομική βοήθεια σας βοηθάει στις περαιτέρω κινήσεις σας. Αποφύγετε φανατισμούς και ζήλιες.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολη μέρα στην εργασία σας, και κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να διαταράξουν σοβαρά μία σοβαρή σας σχέση. Μία καλή σας ιδέα όμως μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο χώρος της δουλειά σας θα σας φορτώσει σήμερα με αρκετό άγχος. Εντούτοις μέσα σας αισθάνεστε μία περίεργη ηρεμία και την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα οικονομικά γίνονται πιεστικά για την περαιτέρω πρόοδό σας. Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε λάθη που θα μετανιώσετε αργότερα. Προσοχή στις συναλλαγές σας από εξαπατήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολη η σημερινή μέρα. Εφιστάτε προσοχή στην υγεία και στα οικονομικά. Συνεχίστε τις καλές σας προσπάθειες στην εργασία σας και προσέξτε το παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας, και θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να δώσετε λύσεις. Η επιτυχία σας τώρα βασίζεται στις σωστές επιλογές των ανθρώπων δίπλα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας απαιτούν τους σωστούς χειρισμούς σας, όμως κάποιες ξαφνικές ειδήσεις μπορεί να σας αποσυντονίσουν. Μια γνωριμία αλλάζει τα δεδομένα στην ζωή σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ