Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Cyber Security και υπηρεσίες Cloud, στο συνέδριο CyberTechCon 2023 (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ελλάδα Τεχνολογία

Οι νέες τάσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, που αφορούν καινοτόμες τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης, βρίσκονται στο επίκεντρο του CyberTechCon 2023, του πρώτου συνεδρίου που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, το cyber security και τις υπηρεσίες cloud.

Στη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Porto Palace, θα παρουσιαστούν μέτρα κυβερνοάμυνας για την ενίσχυση της κυβερνoασφάλειας των εταιρειών, καθώς και οι κυρίαρχες τάσεις στο Cloud Computing που μπορούν να κάνουν μια επιχείρηση ανταγωνιστική, δίνοντας της τη δυνατότητα να μειώσει στο ελάχιστο δυνατό το κόστος.

Χορηγοί τεχνολογίας και καινοτομίας του CyberTechCon 2023 είναι η Dataways και η Cisco, εταιρείες τεχνολογικοί κολοσσοί, στελέχη των οποίων θα συμμετάσχουν ενεργά στις εργασίες του συνεδρίου.

Κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών, ο Νικόλαος Σαράφογλου, Διοργανωτής Cyber Tech Congress ευχήθηκε το συνέδριο να καθιερωθεί, καθώς θα μπορεί να ενημερώνει τη Βόρειο Ελλάδα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, για το cyber security, το cloud και όλες τις παροχές του, αναφέροντας πως η διεξαγωγή του στη Θεσσαλονίκη βοηθάει τους επιχειρηματίες που δεν χρειάζεται να κατεβαίνουν συνέχεια στην Αθήνα για να ενημερωθούν για τα πράγματα τα οποία τους απασχολούν.

Το παρών έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος στη διάρκεια του χαιρετισμού του, επισήμανε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα στον ψηφιακό μετασχηματισμό και πως γνωρίζει τα προβλήματα των εταιρειών τεχνολογίας, πραγματοποιώντας δράσεις για να βοηθήσει, κυρίως ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις εταιρείες και τα στελέχη.

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο καθώς και τις ομιλίες & panels, θα πρέπει να εγγραφείτε στο παρακάτω link: https://bit.ly/cbrtcreg

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το συνέδριο, τις ομιλίες και τα panels εδώ: https://bit.ly/dw-cisco-cyber

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Dataways και η Cisco συμμετέχουν στην CyberTech Con σαν χορηγοί Τεχνολογίας & Καινοτομίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ