Άννα Ανδριανού: Η πράξη που έχει μετανιώσει – «Μου το είπε λίγο πριν πεθάνει»

LIFESTYLE

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Ανδριανού η οποία προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον πατέρα της, Νίκο Βασταρδή.

Η ηθοποιός και συγγραφέας, η οποία τη φετινή σεζόν «ανεβάζει» την παράσταση «Οι Πιο Δυνατές» στο Θέατρο Αλκμήνη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πράξη της που έχει μετανιώσει.

«Ο πατέρας μου έλεγε ότι “αν ποτέ με πάνε να με εκτελέσουν θα απολαύσω τη διαδρομή”. Και το εννοούσε» ανέφερε αρχικά η Άννα Ανδριανού.

«Ήταν δική μου επιλογή να μην κρατήσω το όνομα του πατέρα μου, για να μη με ταυτίσουν μαζί του. Ήταν πάρα πολύ γνωστός τότε και αυτό με ζόριζε. Το ‘χω μετανιώσει, γιατί θα ‘θελα να ‘χω το επίθετό του. Τώρα δεν θα το έκανα αλλά όταν είσαι 18 χρονών και πας σε μία σχολή…» εξομολογήθηκε η Άννα Αδριανού.

«Το ‘χω το επίθετό του στην ταυτότητα βέβαια και έχουν γίνει διάφορα ευτράπελα, όπως το να μη συμβαδίζει το διαβατήριο με το όνομα που έχει δώσει η παραγωγή» αποκάλυψε στην συνέχεια.

«Το ‘χω μετανιώσει καθαρά συναισθηματικά. Μου το είπε λίγο πριν πεθάνει. Η μόνη φορά που τον είδα κάπως έτσι αδύναμο, μου είπε: “μα βρε παιδί μου, γιατί άλλαξες το όνομά σου; Έχει το δικό μου κάτι που δεν σου άρεσε; Έκανα κι εγώ μία καριέρα…” εντάξει, εκεί κόπηκα» σημείωσε η Άννα Αδριανού.
«Υπήρχε κι ένας άλλος λόγος βέβαια. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, η οποία δεν ξαναπαντρεύτηκε και μου ήταν πολύ αφοσιωμένη. Προφανώς ζήλευε και λίγο τη σχέση μου με τον πατέρα μου, διότι ήταν πραγματικά μία ιδανική σχέση. Το επίθετο Αδριανού είναι της μητέρας μου και ήθελα κάτι να της δώσω, κάπου να υπάρχει κι αυτή» είπε τέλος η Άννα Αδριανού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ