Δανάη Μπάρκα: Υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο που δεν σεβάστηκαν την Ελένη Φουρέιρα – Να μας νοιάζει η ψυχή κάθε ανθρώπου

LIFESTYLE

Την εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα και τις δυσκολίες που βίωσε μετηνεγκυμοσύνη της σχολίασαν στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega. Η παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα έριξε τα βέλη της σε εκπομπές που δεν σεβάστηκαν την τραγουδίστρια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια.

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί και είπε χαρακτηριστικά: «Διάσημοι άνθρωποι που αγαπάμε και θαυμάζουμε μοιράζονται τις δυσκολίες τους και κάποιοι άνθρωποι αυτό δεν το σέβονται. Τι εννοώ για να μη με πουν πάλι ξινή και αυστηρή. Αν μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, εμείς εδώ ξέραμε ότι η Ελένη είναι έγκυος.

Υπάρχουν άνθρωποι, όπως σε κάθε χώρο, που δεν το σεβάστηκαν αυτό. Αυτό που λέει η Ελένη ότι “ήθελα να περάσω τη δυσκολία μου μόνη μου, είχα τα άγχη μου, αλλά άκουγα όλη μέρα να σχολιάζεται η εγκυμοσύνη μου”, παιδιά είναι πολύ δύσκολο.

Ένας άνθρωπος που είναι τώρα στο σπίτι μπορεί να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος, το τι σημαίνει να περνάς τη δυσκολία σου και να βλέπεις στο βωμό της αναπαραγωγής και της δημοσιότητας να σχολιάζεται. Από εκεί και πέρα περνάει στο χέρι της διακριτικότητας της κάθε ομάδας, του κάθε παρουσιαστή να σεβαστεί μια γυναίκα, η οποία μπορεί να παλεύει.

Είναι ωραίο να σεβόμαστε και να μην μας νοιάζει μόνο η δουλειά μας, η αναπαραγωγή, η τηλεθέαση. Να μας νοιάζει η ψυχή κάθε ανθρώπου που μπορεί να περνάει κάτι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ