Δυναμικό ξεκίνημα του 2023 για την εταιρεία Μασούτης και έπεται συνέχεια

Ελλάδα Επιχειρήσεις Οικονομία

Με νέα καταστήματα στην Αττική, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο ξεκίνησε δυναμικά το αναπτυξιακό της πλάνο για το 2023 η εταιρεία Μασούτης.

Στις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, αναλυτικότερα, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση στην εταιρεία Μασούτης των καταστημάτων της εταιρείας Αφοι Ιωάννου Δεναξά ΕΠΕ, με πέντε super market (ένα στο Παλαιό Φάληρο, ένα στη Μύκονο και τρία στη Σαντορίνη) και ένα Cash&Carry στη Σαντορίνη. Αμέσως μετά υπογράφηκε η μεταβίβαση δύο καταστημάτων της Γέγος στις περιοχές Αργυρούπολη και Κερατέα, τα οποία θα λειτουργήσουν επίσημα με την επωνυμία Μασούτης από την 1η Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη το πλάνο για την είσοδο των Grand Μασούτης στην αγορά της Αττικής.

Το μεγαλύτερο έργο της εταιρείας στη Αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι το  Grand Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες που θα ανοίξει το 2023 σε ιδιόκτητο χώρο, ενώ το πρώτο Grand Μασούτης 2.000 τ.μ. θα ανοίξει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία μελετά εξαγορές και συνεργασίες που θα εξαπλώσουν το δίκτυο σε νέες περιοχές ή θα έρθουν να ενδυναμώσουν την παρουσία της σε κάποιες άλλες και συνεχίζει την οργανική της ανάπτυξη με πρόγραμμα επένδυσης 25 εκ. ευρώ για νέα καταστήματα και ανακαινίσεις καταστημάτων.

Η προηγούμενη χρονιά για την Μασούτης έκλεισε με ανοδική τάση του τζίρου κάτι που είναι πολύ θετικό, λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια να συγκρατήσει τις τιμές στα καταστήματα μέσα σε ένα πολύ δυνατό κύμα ανατιμήσεων. Το δίκτυο αριθμεί πλέον 379 καταστήματα και απασχολεί 10.000 εργαζόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ