Τι ήθελε να μας δείξει ο Πανόπουλος με την Lamborghini και το Chaos;

Αυτοκίνητο
Τι ήθελε να μας δείξει ο Πανόπουλος με την Lamborghini και το Chaos; | NewsAuto.grΝΕΑ

  • Βασίλης Σαρημπαλίδης (saribal@otenet.gr)


Το project του ελληνικού υπερ—αυτοκινήτου συνεχίζει κανονικά και ο Σπύρος Πανόπουλος εργάζεται πυρετωδώς για να το ολοκληρώσει.

Τις τελευταίες ημέρες ο δημιουργός του ελληνικού υπερ-αυτοκινήτου Chaos, Σπύρος Πανόπουλος, είναι ιδιαίτερα ενεργός με τα social media και ανεβάζει νέες εικόνες και ιστορίες που αφορούν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Τελευταία ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει έναν από τους χώρους της εταιρείας. Σε αυτήν εμφανίζεται στο βάθος το Chaos και λίγο πιο μπροστά μία Lamborghini Aventador.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto η συγκεκριμένο εικόνα έχει τραβηχτεί πριν από έξι περίπου μήνες. Όπως μπορείτε να δείτε και από το σχετικό post, ο Σπύρος Πανόπουλος έγραψε πάνω στη φωτογραφία:

«Γιατί ο εχθρός του καλό είναι το καλύτερο. Όταν πλέον το SV μοιάζει με SUV», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πει ότι το ελληνικό όχημα είναι πιο χαμηλό και από την Lamborghini Aventador.

Το project συνεχίζει κανονικά

Να σημειώσουμε επίσης, πως στην εν λόγω εικόνα που απεικονίζεται το Chaos, δεν είχε διαμορφωθεί και τοποθετηθεί τότε, το εσωτερικό και το παρ-μπριζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το απόλυτο ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία της πέτυχε η Rolls Royce
Τα νέα της πιάτσας, 366…
ΣΟΚ: Οι Ελληνες οδηγούν τα πιο σαράβαλα στην Ευρώπη…

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ