Τα ζώδια της ημέρας (18/01)

Ζώδια

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Μην φλυαρείτε άσκοπα, και συγκρατείστε τα νεύρα σας. Η μέρα φέρνει εντάσεις αλλά και μία καινούργια ερωτική γνωριμία. Αφήστε κάποιες σοβαρές σας υποθέσεις για αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Ένα περιουσιακό σας θέμα μπορεί να πάρει μία θετική τροπή. Το παρασκήνιο δουλεύει τώρα επ’ ωφελεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε όνειρα τώρα με τον σύντροφό σας, έστω κι αν δεν τον έχετε κοντά σας. Προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας, και μην οδηγείστε σε υπερβολές στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παίρνετε κρίσιμες αποφάσεις σήμερα, και μην προχωρείτε σε δύσκολες συζητήσεις. Βρείτε λίγο χρόνο για χαλάρωση και προετοιμαστείτε για τις επόμενες κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις μπορεί να σας χαλάσουν το καλό κλίμα των τελευταίων ημερών. Δείξτε περισσότερη προσοχή στις νομότυπες υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ δύσκολη μέρα που εγκυμονεί κινδύνους όσον αφορά την φήμη σας και γενικά την επαγγελματική σας εικόνα. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις

ΖΥΓΟΣ

Σχεδιάστε με ψυχραιμία τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Δώστε γρήγορες λύσεις στις υποχρεώσεις σας. Έρχονται καλύτερες μέρες αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα φιλικό άτομο μπορεί να σας στενοχωρήσει. Οι προθέσεις του όμως σίγουρα δεν είναι κακές. Αναγνωρίστε τα λάθη σας, και αναθεωρήστε την συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα φέρνει εντάσεις και είναι πιθανόν να βρεθείτε προ εκπλήξεων, αν δεν διαφυλάξετε τα μυστικά της ιδιωτικής σας ζωής. Μην εμπιστεύεστε ξαφνικούς έρωτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ένστικτό σας είναι αλάθητο την περίοδο αυτή και τώρα μπορείτε να διακρίνετε κάποια δυσδιάκριτα δεδομένα. Βρείτε άμεσα λύσεις σε τυχόν οικογενειακά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία πολύ σημαντική μέρα, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Μία σημαντική γνωριμία θα πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Αποφύγετε συζητήσεις στο σπίτι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οριστικοποιείστε ένα θαυμάσιο σχέδιο στην δουλειά σας και αφεθείτε να απολαύστε τις χαρές τού έρωτα. Η μέρα είναι μαγική για σας αν αναγνωρίσετε τα πραγματικά οφέλη που μπορείτε να έχετε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ