Το Scram 411 όπως δεν το έχετε ξαναδεί (+video)

Μοτο
Το Scram 411 όπως δεν το έχετε ξαναδεί (+video) | NewsAuto.grNewsmoto

  • newsmototeam


Βελτιωτικός οίκος στην Ινδία δημιούργησε ένα μοναδικό Royal Enfield Scram 411 με έντονες επιρροές από supermoto.

Το 2022 η Royal Enfield αποφάσισε να δώσει νέα ζωή στο δημοφιλές της Himalayan παρουσιάζοντας το Scram 411. Το συγκεκριμένο scrambler κέρδισε αμέσως τους φανατικούς της ινδικής μάρκας, ενώ έγινε και ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των οίκων βελτίωσης και των ιδιωτών για customizing.

Οι άνθρωποι του Bombay Custom Works στην Ινδία δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και αμέσως ασχολήθηκαν με το όμορφο Scram 411. Αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δρόμο του supermoto θέλοντας να δώσουν έναν πιο επιθετικό και σπορ χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να «ξηλώσουν» όλο το κουστούμι του Scram και να αφαιρέσουν τον προβολέα, τα πλαϊνά πλαστικά, το τιμόνι και τους τροχούς. Στη θέση του προβολέα τοποθετήθηκε number plate, ενώ το φτερό εμπρός μίκρυνε για να ταιριάζει στις supermoto μοτοσικλέτες.

Στο πίσω μέρος το υποπλαίσιο έμεινε εκτεθειμένο στα μάτια του παρατηρητή, ενώ το φτερό προέρχεται από motocross μοτοσικλέτα. Οι τροχοί παρέμειναν ακτινωτοί, αλλά στις 17 ίντσες και με ελαστικά δρόμου, ενώ η εξάτμιση τοποθετήθηκε χαμηλά, δίπλα στο ψαλίδι. Η επίπεδη σέλα δίνει μια vintage πινελιά στη μοτοσικλέτα, ενώ η έλλειψη σε φώτα και φλας περιορίζει τη χρήση του σε δημόσιους δρόμους.

Βίντεο του custom Scram 411.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αλλάζει σελίδα η Royal Enfield
Η Royal Enfield κατακτά το Νότιο Πόλο (+video)
Οδηγούμε τη Royal Enfield HNTR 350

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ